Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Őskoczka
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
fauv
őstag
Nem laptopon van, hanem nagy gépen a jelenlegi . Mint monitor használom, itt szoktam fb.youtube, stb használni, játszani , illetve filmeket nézni.
Jelenleg egy 65-ös Sony XF7596-os TV van, de bármennyire is jó ez, nem vagyok elégedett vele, főleg úgy, hogy lenn van egy Samu, amikor feljövök és ezt bekapcsolom sírni tudnék, mennyivel rosszabb, pedig ez is VA panelos.
Ezért akarok most oda is 100Hz-es Qledet, ami ha nem is annyira jó mint a lenti, de legalább megközelíti. Persze a komoly filmeket lent nézem , ott van hozzá hang rendszer is és a médialejátszó, de itt is szoktam nézni főleg sorozatokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 256GB Purple- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4042, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Hp Prodesk 600 G4/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Dupla Lencsés PTZ Biztonsági Kamera 2.4/5G Dual Band Wifi Kamera+128gb mermoria kártya
- UPDATE 11.13. HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-13. gen gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor