Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
"1080p-ben működik-e a HDR, illetve a VRR, gyengébb kábelen?"
Ilyen tartalommal még nem találkoztam. HDR-t én még csak 4K-ban láttam. De persze ettöl még lehet de ezek szerint ritka az ilyen film...."Persze sok online bolt úgy kínálja, hogy nem kerül a termék neve mellé a "b"."
Ne´zz szét az amazon.de-n. Én ezért szavazok az olcsóbb 2.1 kábelre, mert lehet hogy a 48Gb/s-t nem tudja de szerintem többet tud mint 18Gb/s. Én speciel az Ali-ról rendeltem Ugreen markát és tökéletesen működik. Amúgy érdemes az aliexpress-en szétnézni, mert ott sokféle kábelt sokféle hosszban árulnak. Aztán ha azt látod, hogy a sokat eladott kábelekből bizonyos hossz felett, már csak a hdmi2.0 választható és a hdmi 2.1 nem, akkor valószínűleg abban a hosszban már nem tudja ezt a minőséget. (Ami az ali-n nincs az nem is létezik a világon
) A jobb kereskedők jobb termékén amúgy le is van írva, hogy hány méterig mit tud garantáltan. Én ugyan nem mélyedtem bele nagyon a kábel témába, mert nekem 0,5 és 1m-es kábeleim vannak. jah meg egy 2m-es. De emlékeim szerint az Ugreen max. 5m hosszban árulja a 4K120Hz képes hdmi 2.1 kábeleit az ali-n. Viszont van EU raktára és 7 napos garantált szállítással küldi és 15-20USD körül van az 1-2m-es kábel. Kínai kábelek közül én még a baseus-ról tudom, hogy jó minőségű kábeleket gyárt."De ugye nem egy bughalmaz azért?"
Nem, természetesen jól használható. Én elégedett vagyok vele. Csak közvetlenül a c715 után volt az az érzés, hogy pár finomítást abba már beleraktak, ami a c728-ból még hiányzik. De most nem is jut eszembe már konkrétan ilyen."Van valami legfontosabb okosság első indítás után?"
SZERINTEM
Szerintem először a képet kell szépen, neked tetszően beállítani. Az elmúlt hetekben, hónapokban volt itt szó róla mit mire érdemes állítani.
Aztán a menü minden elemen érdemes végig menni és logikusan beállítani.
Végül mehetnek fel a szükséges programok:
- médialejátszó: pl.: VLC, Vimu Media Player
- Kodi
- Aptoide TV, a különböző programok alternatív áruháza
- fájlböngésző: pl X-Plore
- Internetböngésző: pl Firefox TV
- Spootify
- My TV Telenor
- Cinema HD v2
- TorrServer
- Flud (Ad free) Delphi SoftwaresMost így hirtelen ennyi jut eszembe.
Jah meg érdemes keresgetni ilyen Demo vagy bemutató videókat, teszt videókat, hogy az ember had gyönyörködjön abban, hogy milyen szép megjelenítésre képes TV-t vett. Vannak köztük igen látványosak is. -
Piftuka
veterán
Amennyiben mindenképpen ragaszkodsz a 4K-hoz, és az "extrákhoz", akkor viszont 3 méternél hosszabb kábel nem ajánlott. (Tehát "költöztetned" kell a számítógépedet.)
Egy minőségi, prémium HDMI 2.1 kábel még ebben a hosszban is drága lesz; nagyon drága.
Ha pedig megfelelő számodra egy "kici kínai" gyártó terméke is, akkor azért 10.000 forint alatt tudsz maradni.
A nagy kérdés, hogy maximum mennyit vagy képes és hajlandó fizetni a kábelért!?

Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Mini PC
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Robogó, kismotor
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE75LS03D ) FRAME ! 190CM 4K SMART CSÚCS TV ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év Gar
- LG 55QNED80T3A 4K UHD Smart AI TV MAGIC MOTION TÁVIRÁNYÍTÓVAL!
- Lenovo ThinkVision LFD E65 65" LFD kijelző új
- LG 55" 4K UHD AI Smart tv GARANCIÁVAL
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286, 100% Akksi
- JBL STAGE 2 9634
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akku
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
) A jobb kereskedők jobb termékén amúgy le is van írva, hogy hány méterig mit tud garantáltan. Én ugyan nem mélyedtem bele nagyon a kábel témába, mert nekem 0,5 és 1m-es kábeleim vannak. jah meg egy 2m-es. De emlékeim szerint az Ugreen max. 5m hosszban árulja a 4K120Hz képes hdmi 2.1 kábeleit az ali-n. Viszont van EU raktára és 7 napos garantált szállítással küldi és 15-20USD körül van az 1-2m-es kábel. Kínai kábelek közül én még a baseus-ról tudom, hogy jó minőségű kábeleket gyárt.

Vhiktor