- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: 1991 - játék a PC-n
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeland0806
tag
válasz
kokokka #36507 üzenetére
"Nincs már akadás, röccenés se a beépített Youtub-on se a beépített Netflixen, hibátlan úgy, ahogy van."
+1
C805 alatt is úgy tűnik megszűnt minden akadozás. Bár még nem néztem végig a frissítés óta semmit, megnéztem azokat a jeleneteket ahol eddig nekem akadt és most nem akad (lekopogom). Na most kell kikapcsolni az automatikus frissítést és maradni ennél a verziónál örökreEgy kis segítséget ha kérhetek, DV Világos módban (de ahogy látom nem csak ott) megjelent egy olyan beállítás, hogy "csúcsfényerő". Nektek ez milyen beállításon van? Nálam alapból magas dinamikus, bár még nem jöttem rá mit takar egészen pontosan ez.
-
nicu71
addikt
válasz
kokokka #36507 üzenetére
Milyen tv is? bár 805-re tippelek a a megszűnő akadozások miatt
és mi az a T-exhibition,valamiféle kiállitási mód?
Probáltam a Filmmaker módot,de levettem az élességet 0ra fényerőt 40-re,és a mozgásjavitások/judder,tinct/ is maxon voltak azon is finomítottam.Nem tudom miben különbözik a Mozi módtól,nálam ott be van állitva a színtér Vhiktor beállitásai alapján.
Amugy igen,szerintem is jol sikerült a frissités,még egykét dolgot tesztelnem kell a pár apró hibákra különös tekintettel amik megvoltak. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen okostelefont vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Windows 11
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Motoros topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest