- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Argos: Szeretem az ecetfát
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
válasz
Qtya123 #34153 üzenetére
Ha először jó volt és utána lett rossz, akkor valami változott. Ha ez megtalálod meg lesz az ok is.
Mivel mindkét esetet ismered te is tudod hogy a Homatics esete és az általad írt eset nem állítható párhuzamba. Bár még hibázhat ilyet a TCL is hiszen mind a kettő kínai márka, csak a kettő mérete között jelentős a különbség.
Amúgy igen én hibáztam, mert több lejátszóm volt pont ezért is vágtam bele a Homatics-ba és számoltam azzal a kockázattal, hogy a Homatics kicsi kínai fejlesztőcsapat és amikor megvettem még kész se volt a szoftvere.... Kellett volna egy tartalék a szekrényben... Így talán egyszer majd jó lesz. De szerencsére erre is van megoldás....
Ha ilyet lépne a TCL rögtön hívnám is az eladót, nem pedig itt sz@roznám a gyártót.. mert ez is egy hiba, hogy egy korábban jól működő eszközt a gyártó teljesen tönkre tett... Erre is vonatkozik a garancia.... Gond nélkül cserélnék is az alaplapot vagy telepítenék vissza a régi szoftver....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elemlámpa, zseblámpa
- OLED TV topic
- Android játékok topikja
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Epson EH-TW610 Full HD Projektorok, eredeti lámpával, kevés lámpaórával!
- Eladó garanciás,új állapotu projektorom kihasználatlanság miatt!
- Eladó: Bowers & Wilkins PX7S2e - garanciás
- BlackMagic Design Atem Mini/// Üzletből // Számlával és Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest