Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qtya123
őstag
válasz
mikrofon
üzenetére
"Ha először jó volt és utána lett rossz, akkor valami változott. Ha ez megtalálod meg kész az ok is."
Erre két verziót tartok elképzelhetőnek:
1: Mákom volt és azalatt az időszak alatt nem futottam bele olyan filmekbe, amelyek akadtak.
2: Valamelyik firmware frissítés óta áll fenn a dolog. Több olyan hsz-t is olvastam itt, hogy a gyári (028 talán?) teljesen jó volt és az anomáliák utána kezdődtek. Nekem frissített rögtön v135-re, szóval tesztelni nem tudtam a 028-al.Homaticsot csak azzal állítottam párhozamba, hogy hiába a 14 nap visszaküldés, ha valami utána csesződik el.
Erőltethetném a TCL-t, hogy irány a szerviz és csináljátok meg a laggolást, de ezzel már próbálkoztak itt a fórumon mások és 0 eredménnyel zárult. Így, hogy összehoztam magamnak a megoldást (reméljük jó is marad), úgy érzem csak felesleges kockázat lenne szervizeltetni, hogy utána lehet megint nem jó, cserébe esetleg összekarcolták, stb.A panaszkodás rész sokszor felmerül itt a fórumon. Kicsit magamra veszem most ezt a részét, így én a saját szempontomból annyit tudok hozzáfűzni, hogy igen, én is panaszkodtam, leírtam sokszor a hibákat, akadásokat, de úgy gondolom nem az értelmetlen puffogás volt a célom vele, hanem törekedtem információt megosztani, tesztelést kérni másoktól, illetve ha valamiben megoldásra jutottam, akkor arról mindig beszámoltam, hátha valakinek szintén segít a problémáján. Én úgy gondolom ennek több értelme van és talán segít valamennyit, mint a "nekem nincsen bajom vele, nem értem mit sírtok" típusú hozzászólásoknak, amelyek semennyire nem viszik előre a topikot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ekkor startol és ennyit gyártanak a Galaxy TriFoldból
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Star Trek
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen program, ami...?
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Iphone 14 Pro Max 128GB // Számla + Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452,100% Akksi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor