- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- bitpork: Ingatlan eladás
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stealth
senior tag
válasz
nicu71 #34124 üzenetére
Én ugyan így vagyok, napok óta olvasom ezeket a panaszokat. Nekem sincs semmi bajom, minden fluid, gyönyörű kép van.
Számomra érthetetlen igények is felmerülnek, azt ha nem jó akkor panasz van. Ezért kérdeztem feljebb "félig viccesen", hogy milyen szögben érdemes tartani a tv távirányítót... -
freeland0806
tag
válasz
nicu71 #34124 üzenetére
Én örülök neki ha bevált komolyan. Mert amiket kiemeltél azokra nem lehet panasz, a színekkel nekem sincs bajom, a fény is elég komoly főleg ha sötét jelenet van és egy villogót vagy egy fényszórót ha felkapcsolnak nagyon durván visszaadja a panel. Szinte vakít és nem folyik szét a fény egyáltalán. De sajnos vagyunk egy páran akik ezzel a hülye hibával küzdenek. És lehet, hogy nem mindenkinek jelentkezik, de akiknek igen azok szívnak vele, mint a torkos borz.
Többieknek:
Egy Xbox játékmód VRR always on kombóval az akadás is megoldódik ahogy nézem Netflixen legalábbis. Ha DV játékmódban indítom el a filmet (Renfieldet néztem tesztnek) majd közben átváltok DV fényesre akkor az sem akad Xboxon. Ha DV fényessel indítom el akkor igen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest