- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Matteo005: 9800X3D
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MEXX_85
tag
válasz
Celtis #33456 üzenetére
Szintén hdt hozta a tvt ponyvás kocsiról görgetek le szószernt majd placs aaz út sarába.. Majd betrapoltak saras bakancsba.. Akkor gondoltam Benem viszik a szobába.. Marad a nappaliba... Aztan ahogy a nappaliba hozta tolta a faszi beszorult a fal meg a tv közé.. A fehér frissen festett falat a taskajával össze baszta.. Mondja az összeget. Oké mondom de előtte kibintontom.. Kibontottam segített leemelni a dobozt 75c765... Megneztem a kijelzőt. Nem húztam le a fóliát.. De rendben volt. A doboz élei viszont nem voltak biztatoak... De nem is adtam oda nekik a külön 5000 e ftot amit nekik szántam pluszba.... ☹️ A tv képe szép.. Mozgás egyenlőre uyg a legjobb ha minden javító funkciót alapból kikapcsolok.. De így se olyan mint egy régebbi készüléken.. A bevilagitas kepbeállitassal megszunt.. Iletve a helyi sotétítés a felelős érte.... ☹️
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gumi és felni topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Váratlanul kapott a piac egy új 16 GB-os Radeont
- Mini PC
- Gyúrósok ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Honda topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest