Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- WireGuard VPN a mindennapokra
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
soldi3r
veterán
válasz
kris07
üzenetére
Szerintem az es engem is az gyozott meg. Oldalrol nezve azert erosen fakulnak a szinei, szerintem jobban, mint a Hisensenek amit kiallitva lattam. Viszont egy halott pixel miatt nalam lehet, hogy visszamegy. Most ilyen epp nincs a boltban, ugyhogy valoszinuleg valami masikat kell keresnem, de ebben az arban en sem nagyon talalok alternativat, talan csak az U7NQ, de az meg epp az Alzaban draga. Viszont penteken black friday, talan villantanak valamit.
#32861freeland0806 Halott, nem beragadt es kep aljan levo fekete savban, szoval igazabol epp nem nem annyira zavaro, csak a tudat...
-
boborján2
senior tag
válasz
kris07
üzenetére
Ma már nem divat a tévékre jack csatit tenni.
De pl. nekem az öreg led samsungokon van és egy kalap trágyalé, mert ami ott kijön hang, annak semmi dinamikája nem maradt meg.
Gyors kereséssel annyit talaltam ,hogy az a pici végfok amit elé raknak,csak hogy legyen jack csati egy hitvány minőség.
Vettem hozzá D/A konvertert (otika be-analóg ki) és ég és föld lett a stereo sony erősítőn hallgatva a filmet.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Apple asztali gépek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- alza vélemények - tapasztalatok
- Kuponkunyeráló
- Milyen egeret válasszak?
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE75LS03FW) 190CM NEO QLED FRAME SMART UJ MODELL! AKCIŐ
- LG 55" 4K UHD AI Smart tv GARANCIÁVAL
- LG 55SM9010PLA 4k Nanocell TV! 55"/Nano IPS/Dolby Vision/Atmos/4k-120hz/Freesync/HDR10/"Gaming TV"
- Philips 20PF4110/01 LCD TV monitor 20"
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Neo QLED 4K Smart TV-k 2025 - GYÁRTÓI garanciával, AJÁNDÉKKAL
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor