- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kris07
csendes tag
válasz
soldi3r #32948 üzenetére
Igen, igen, már szétnéztem, sőt van is nekem egy olyan kütyüm, még régebben vettem, csak nem használtam, hogy HDMI be, HDMI ki és a kimenetnél ott egy 3.5-ös Jack (az eARC-ba kötném). Azt nem tudom, hogy működik-e, működne-e vele, rontana-e a képminőségen, így valószínűleg rendelek egy olyat, amelyik optikaiból csinál RCA-t és 3.5 Jack-et. De láttam olyat is, amelyik Bluetooth-on fogad és abból csinálja meg ezeket. Szerinted melyik lenne a jobb? Inkább a stabil vezetékes, vagy a Bluetooth-os? A menüben elvileg mindkettő féle felé lehet küldeni az audio jelet. És ilyenkor szólhat a tv-is, vagy csak ott jön a hang?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Bomba ár! HP ProBook 440 G3 - i5-6GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- Bomba ár! HP Zbook 14u G5 - i7-8GEN I 16-32GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest