Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- sziku69: Szólánc.
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobby G.
senior tag
válasz
Kiskutya
üzenetére
Mondjuk ez még annyira nem katasztrófa (tudom, nem Te írtad). Sajnos engem tud idegesíteni, ha akad a rendszer, bár együtt tudok vele élni. Pl. néhány éve még hetente mókoltam a telefonomat, de a mostanihoz hozzá sem nyúltam amióta megvan. Megy a rendszer és kész.
Arra viszont nem tudott még senki sem választ adni, hogy a WebOS, illetve a Tizen esetén lehet-e verziószámot frissíteni, vagy marad az amit vettél. Pl. WebOS most 5-össel jön ki, és gondolom az appok egy idő után nem lesznek frissíthetők, csak az újabb változatokon, már ha azt is lehet frissíteni. Ha nem, akkor néhány év után bizony korlátozott lehat az okos funkciója. Ha jól tudom, androidon ez frissíthető.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Horgász topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Arc Raiders
- Yettel topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Videós, mozgóképes topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE75QN900B 190CM 8K NEO-Q-LED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ
- Hisense 50E76GQ Gamer QLED Smart LED Televízió, 126 cm, 4K Ultra HD
- Új Bontatlan dobozos Horizon 4K Qled 139cm 55" Tv Wi-Fi,Netflix,Youtube, HDR stb
- SAMSUNG (QE65LS03B) 165CM Q-LED FRAME PRÉMIUM MODELL! AKCIÓ!
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Neo QLED 4K Smart TV-k 2025 - GYÁRTÓI garanciával, AJÁNDÉKKAL
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Autós kamera eladó
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Arra viszont nem tudott még senki sem választ adni, hogy a WebOS, illetve a Tizen esetén lehet-e verziószámot frissíteni, vagy marad az amit vettél. Pl. WebOS most 5-össel jön ki, és gondolom az appok egy idő után nem lesznek frissíthetők, csak az újabb változatokon, már ha azt is lehet frissíteni. Ha nem, akkor néhány év után bizony korlátozott lehat az okos funkciója. Ha jól tudom, androidon ez frissíthető.
Vhiktor