- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: 1991 - játék a PC-n
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
válasz
lajosx #26462 üzenetére
Ez tök érdekes. Az alatta lévő kategóriás c745 nagyon jó tükröződésgátló bevonattal van ellátva! Alig tükröződik! A drágább vagy inkább magasabb kategóriában lévő c805 meg tükröződik?
A v098 firmware témához. C745-ön sokkal jobb fekete és kontraszt mint V028 esetében ( én már régebben frissítettem img -vel). lejátszás esetén van néha néha akadás ami V028 -al nem volt! Nem sűrűn de néha látom egy film alatt például. A mozgásjavítás ahogy írták előttem szappanoperássabb lett! Lejebb kell húzni mert zavaró. Ez főleg 4k hdr és dv anyagoknál jön ki nagyon.
A kép összességében szebb / jobb / kontrasztosabb és jobb feketét ad mint V028 de ez az én véleményem! Nem biztos hogy mindenki így látja. Engem V028 -on nagyon zavart a gyenge kontraszt és hdr és főleg dv esetén nagyon gyenge fekete! Ez nagyon sokat javult c745-ön.
Nekem összességében még mindig a v1 v999 firmware képe tetszett a legjobban! Ott nem emlékszem ilyen nagyon szappanoperás hatásra sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest