Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
válasz
Balika00001 #24542 üzenetére
Na frissítettem és minden probléma nélkül ment. A dolby vision IQ -nál végre lehet állítani a mozgásjavításon ( előző firmwareken fullon volt és nem lehetett állítani) és van precíziós állítás ami a világos és sötét jelenetekben is kiemeli a részleteket/ világosít ! Ez nagyon tetszik! Javult dolby vision és hdr10 filmeknél a fekete sáv sötétsége! Szóval ez tényleg javított pár dolgot.
Viszont megint az van, hogy ráfrissítettem az előző rendszerre és megint csinálja ezt a hülyeséget, hogy nem jegyzi meg melyik képmódon volt! Például dolby vision filmet nézek és lestoppolom akkor nem mozi módba vált vissza sdr-en hanem dinamikus módba. Hosszabb kikapcsolt állapot után szintén dinamikus képmódon indul.
Előző firmwaren ezt megoldotta egy gyári alapra állítás és gyorsindítás kikapcsolása és szerintem most is ezt kell tennem. Nem örülök neki de muszáj mert így idegesítő.Még egy furcsaság! Lassú bekapcsolásnál nincs TCL logó csak sötét fekete kép! Kis várakozás után bejön a főképernyő.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- Le Mans Ultimate
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest