Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
Annyi pénzért, amennyiért most a 65 colosat adják, nem kérdés, hogy jó vétel. Az 5 év garancia mellett már szinte ajándék a jelenlegi áron.

Egy 2019-ben piacra hozott, korrekt, jó kontrasztú, 60 Hz-es VA panellel szerelt tévéről van szó, Android OS-sel (annak minden előnyével és hátrányával).
Azt viszont érdemes tudni, hogy az EP6xx szériában az elérhető információk szerint nem állítható az interpoláció. (Tehát ha a mozgásmegjelenítést finomhangolnád, arra ennél nincsen lehetőség.)
Hasznos olvasnivaló: Technikai specifikációk
Szerk:
Alternatíva a "Hisense A7xxx" széria. (És azt az 55 colos, QLED "U7"-est is korrekt áron adják.) -
rainman72
nagyúr
Persze hogy leárazták annyira lehetetlen ára volt hogy senkinek nem kellett

Én is kérdeztem már amugy reggel,de még nem járt erre senki,akinek ez a tipus lenne!
Az alzás árra valamennyivel reálissabb!
Én 150ért vettem pár hete ezt,hasonló tudással,annyi hogy nincs android! [link]
Kiskutyának igazat adva,tényleg természetesek a színek,Tv Hd adásait szépen megjeleníti!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung 50" QLED 4K Q60D Smart Quantum HDR TV
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- új Hisense 70 A6KT 4K 178cm Smart TV óriási méret, garis
- Samsung 32 QLED The Frame QE32LS03CBU! Bontatlan!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3667 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Vhiktor