Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyűrű
addikt
Van aki szerint az összes amlogic is hibásan jeleníti meg a dvt. Ez alól az ugoos sem kivétel. Csak ott néhány felt tartalmazó film megjelenithető többé kevésbé. Biztos tudod miről beszélek. Engem annyira ez nem érdekel. A shield sem ad jobb képet nekem mint pl. a homaticsok, vagy a 4k maxok. De tudom vannak akik ezen rugóznak hónapokig.
-
szkutyi
addikt
Úgy pontatlan hogy megemeli a feketet ezáltal "világít". Alul felül a fekete csík....vagy mátrix eleje amikor jönnek fentről lefelé a zöld betük, na ott nem fekete a háttér hanem kicsit emelkedett...
Ugyan ez tv-n lejatszva fekete!
Ez a hiba pont ennek tudható be?vagy csak szimplán a fejlesztők a black level-en toltak egy ertéket mert amúgy is gond volt a dovi-val....???!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bonatlan Philips 43" (108cm) 4K LED TV - 43PUS7609/12
- SAMSUNG (QE65QN90BAT) 165CM NEO Q-LED SMART! AKCIÓ!
- Samsung 50" QLED 4K Q60D Smart Quantum HDR TV
- SAMSUNG (QE75LS03D ) FRAME ! 190CM 4K SMART CSÚCS TV ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE50LS03D FRAME) 127CM Q-LED SMART PRÉMIUM ART TV ! uj modell AKCIÓ
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest