Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Rayyy: "Derekas" irodaszékek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parmezan77
junior tag
válasz
szkutyi
üzenetére
Szerintem a HDR élesebb. Nekem a sötét képen kivül viszont semmi gondom sem a DV-vel sem a HDR-el. Világos jeleneteknél sokkal szebb mint az SDR már most is.
11-én jön Viktor kalibrálni. Addig nem is szeretnék többet hozzászolni a témához, mert ha igaz, hogy alapból szarul vannak beállítva a TV-k és kalibrálással nagyrészt meg lehet oldani ezeket a problémákat, akkor megvan a megoldás és kár ennyit "rinyálni" róla... -
flash-
veterán
válasz
szkutyi
üzenetére
ezzel en is igy leszek most mar.
mondjuk rtings szerint 3 meterről 55os tv-n elvileg már teljesen elég a fullhd, kozelebbrol meg ugysem tudom nezni 😃 úgyis sok film eleve életlen.(remuxok is) nem részletesebb a 4k mert lehet hogy papíron több a képpont de megis szemcsések(nem a grainy effect re gondolok ami egyébként még mindig sokkal hangulatosabb mint a netflix féle agyonzajszűrt, olajfestmény szerű filmek)
webmd webdl viszont a legrosszabb ,mindegyik olyan mintha a brightness vagy a gamma túl lenne emelve,de a dinamika meg alacsony.amit linkeltél még nem is vészes,egész kontrasztos,azt utalom amikor parbeszed van akkor az alap elvaras a filmeknel hogy az arcok tokeletes megvilagitasban legyenek megis sötétek vagy alulexponaltak es emiatt olyan mintha koszosak lennének az arcuk. mint amikor photoshopban tulsagosan leveszed az expozíciót
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55SM9010PLA 4k Nanocell TV! 55"/Nano IPS/Dolby Vision/Atmos/4k-120hz/Freesync/HDR10/"Gaming TV"
- Sharp 55FN2EA UHD Android LED Smart Televízió, 139cm
- SAMSUNG (QE85QN85B) 215CM NEO-QLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75QN95A) 190CM 4K NEO QLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG 55" 4K UHD AI Smart tv GARANCIÁVAL
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3883, 100% Akkumulátor
- Byintek Love U14 Projektor
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Motorola Edge 40 / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Vhiktor