- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mor
tag
Én tavasszal vettem egy ugyanilyet az is alzás akcióban volt (460000 Ft). Azóta nagy megelégedéssel használom, sdr-ben fix 15-ös fényerő mellett emeleti világos helységben. Vhiktor profiljait megvettem, tökéletes is, de a fényerőn mindenhol állítanom kellet, mert nekem sok volt. Ennél magasabb fényerő már bántja a retinánkat. A dv-ben lévő fényerő meg néha-néha már túlzónak is érződik, szóval szerintem brutál fényereje van így is. Elképzeleni nem tudom, hogy milyen körülmények között lenne szükség 1700-1800 nit-re, de biztos van olyan szitu, hogy kell.
Nekem az alap gyári fw van rajta talán 474 vagy valami ilyesmi, nem tudom, nem akarom frissíteni, mivel shield proval használom, így a különböző szoftver bugok amiket itt szoktam olvasni, engem nem érintenek. A feketék tökéletesek(ahoz képest, hogy nem oled), blooming minimális, egyáltalán nem zavaró sztem, akit ez a kicsi is zavar annak oledet kell vennie, csak kérdés hogy megéri-e a felárat ugyanebben a méretben, de ezt már mindenki maga eltudja dönteni. A kérdés számomra inkább az, hogy fog-e még lejjebb menni az ára? Lásd Én mennyiért vettem.
-
alaves
addikt
75-77" kategóriában ezen az áron nem hinném, hogy bármi is versenyezhetne vele. Képminőség tekintetében (ha nincs szükség nagy fényerőre, HDMI 2.1-re és 100-120 Hz-es kijelző-vezérlésre és forgalmaznák Európában), akkor az LG OLED77A2 ~600 eFt árban lehetne versenytársa. 77A3 hátha lesz nálunk is ősszel...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- TP-LINK routerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- OLED TV topic
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Háztartási gépek
- EAFC 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest