Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kiskutya

veterán

válasz Levente1991 #14218 üzenetére

Szerettem volna másik tv-t ami előre lépés is egyben a c715-höz képest. A kiszemelt a 65c835 volt ami láttam, hogy 399be is vihető volt, meg is vehettem volna de ennyi pénzt nem akartam költeni. Régebben szolt Rainman72 hogy lenne egy hisense 65a9g eladó neki, amit meg is néztem személyesen. 325-be kaptam meg karcmentesen úgy, hogy 5 napot ment a tv (menüben meg lehet nézni) és még majdnem 3 év garancia van rá. Mivel nem játszom csak ps4 van az is havonta 1x ha megy és 90%-ba csak este full sötét szobában filmezek úgy voltam vele, hogy inkább megpróbálok egy oled-et.

1 nap után tapasztalat c715 után:
    Dizájn:
    Ugyan olyan jó anyag használat mint a c715-nél nekem kicsit jobban tetszik a formája mert eltér az átlagtól viszont ennek meg van az ára. Csak a talp van vagy 25kg és 2 kiálló kis rúdra kell ráengedni a tv-t. Ketten szoptunk is vele kellett 3. ember aki besegített.

távirányító:
    Amilyen jól néz ki annyira kell szokni. Nekem vastag ujjaim vannak és szerintem kicsik a gombok. A tcl-nek hiába nem a legszebb az irányítója de valahogy jobban kézre áll.

Kép:

1 napja tesztelem és igazából szerintem aki csak hagyományos tévézéshez keres tv-t ott nem feltétlenül fog kijönni az oled előnye. Hdr és 4k anyagoknál viszont brutál a különbség. Most látom igazából, hogy milyen is egy látványos hdr kép. (na itt meg volt a wow hatás) Tudtuk hogy ezen a téren nem erős a c715 de nem gondoltam volna, hogy ekkora a különbség. Ráadásul ami nagyon zavaró volt a c715-nél a sávosodás amivel minden tulaj küzdött valamilyen szinten. Itt szép egyenletes a panel! Mozgás megjelenítésnél problémákat eddig nem láttam bár én annyira nem is vagyok rá érzékeny, nekem a c715-el sem volt gondom ezen a téren.

Rendszer:
    Nekem eddig több a pozitívum a vidaa rendszerében mint az androidban. Meglepő volt hogy szoftver frissítések nélkül ment minden elsöre. Hang nem csúszik arc-on szépen megy minden. Menü gyorsabb az appok nevetségesen kevesek de igazából ezt tudtam ami nekem szükséges az megtalálható rajta. HBO max nincs viszont most kaptam telekom android boxot azzal kiváltottam. (igaz hdr nincs még ott)

Hang:
    Ezt csak amikor néztem Rainman72-nél akkor hallottam. Tv-hez képest nagyon jó egy alap hangprojektort szintjét hozza szerintem. Én nem használom nekem erősítő van. Egyébként van dtsx meg atmos is.

Game:
    Ez annyira nem érdekelt de új konzolok mellé nem ajánlott mert hiába nativ 120hz a tv nincs hdmi 2.1 igy csak 4k 60hz megy.
    Egyébként brutál szép a ps4 is hdr játékokkal itt is van előre lépés a c715-höz képest.

• laci laci

addikt

válasz Levente1991 #14218 üzenetére

Én is így voltam vele,de a tcl-nèl maradtam és Vhiktor kihozta belőle a csodát és akik jönnek és látják,azt hiszik,hogy valami 8k demo megy..

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés