- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pepimama
tag
válasz
sortiefish #13677 üzenetére
Szia sortiefish! KÖSZI szépen
, végignéztem de minden a legfrisebb.
Mindegy addig használom a 16GB-os pendrive-ot, de a 2TB -os vinyóval a lenti probléma van.
Kb. 2 hét használat után először tegnap kifagyott a TV, amikor a 2TB-os vinyóról (ami pendrive-ként USB-vel volt rákötve a TV-re) a KODI-val játszottam le egy 6GB-os filmet (először csak akadt párszor, aztán az egész kifagyott).
VLC-vel + a gyári médialejátszóval még gyorsabban kifagyottTCL 58P635 - lehet azért van ez, mert ez belépő modell és csak a drágábbak tudják akadásmentesen ezt? (bár sehol se írják, hogy ?GB RAM)
Abban tud(sz) segíteni (vki), hogyan tudnám azon 6-7 GB-os HDR-videókat, (amiket pendrive-ra nem engedi másolni a PC, mert kiírja, hogy vmi miatt nem másolható) átküldeni a TV-re máshogy, mint a vinyón? Alapvetően streamelek, de nem mindenre fizetek elő, így HA mások kommentjeit jól értem (pl. Plex-alkalmazás) valahogy el lehetne azt érni (talán csak WiFi-n), hogy a PC-t lássa a TV és onnan menjenek a HDR-videók? De bármilyen megoldás érdekel, előre is KÖSZ!
Új hozzászólás Aktív témák
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3028
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest