Hirdetés
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alc
tag
válasz
pepimama #13688 üzenetére
A merevlemez milyen kábellel van rákötve a tvre? Rendes masszív "vastag" usb kábel, vagy csak valami vékonyabb? Mert nálam 2 Tb merevlemeznél ez gond volt, hogy nem rendes vastag usb kábellel dugtam rá a tvre, hanem egy vékonyabbal, és mindjárt volt fagyás is. (C728) Végül nem tetszett, hogy ott van a tv alatt, és ment inkább a routerre ez a winyó, onnan meg látja a tv is.
-
sortiefish
tag
válasz
"TCL 58P635 - lehet azért van ez, mert ez belépő modell és csak a drágábbak tudják akadásmentesen ezt? (bár sehol se írják, hogy ?GB RAM)"
Ha van kedved szórakozni a TV-vel tedd fel a Play Store-ból az AIDA64 nevű programot egyszerűen meg tudod nézni, hogy mennyi ram vagy milyen cpu van benne.
De, biztos nem a tévéddel van gond. Keress a fórumon valakit akinek P635-je van és kérdezd meg nála, hogy működnek azok a dolgok amik nálad nem. C728-on nem találkozom egyik problémával sem amivel te igen. -
sortiefish
tag
válasz
Kifogytam az ötletekből.
Jónak kellene lennie a 2TB külső merevlemeznek is akadásnak és fagyásnak sem szabadna lennie. Nekem 1TB-os van és nincs vele semmi gond. A videókkal lehet inkább gond amit le akarsz játszani vele a formátummal. Nem értek hozzá én sem. 720p vagy 1080p-nél H.264 kiterjesztésút 2160p-nél meg H.265 más néven HEVC formátumot keress és kezeli a TV.
Biztos, hogy nem a P635 a gond valami más lehet.
Adatot ki kellene tudj írni bármit, bármekkora méretút a külső merevlemezre NTFS-re formázva ez megint valami anomália nálad mint a 64GB pendrive-nál, de így itthonról nem tudom, hogy mi okozza.
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Elektromos autók - motorok
- Hobby elektronika
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Háború Izraelben
- Tőzsde és gazdaság
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- PlayStation 5
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE75QN900D) 190 CM NEO -QLED SMART UJ MODELL CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE50LS03D FRAME) 127CM Q-LED SMART PRÉMIUM ART TV ! uj modell AKCIÓ
- SAMSUNG (QE65QN90BAT) 165CM NEO Q-LED SMART! AKCIÓ!
- SHARP 43BN5EA Smart LED, 108 cm, 4K Ultra HD, Android GARANCIÁS
- SAMSUNG (QE75QN90FAT) 190CM 4K NEO QLED SMART 165HZ 2025-26 MODELL! AKCIÓ
- Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB (MC9E4MG/A) Ezüst - MAGYAR - 77 Ciklus - Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,94% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060 Ti 12GB Rampage SHIVA Gigabyte 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus X370 R5 2600 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T7 Chieftec 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest