Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Alza+ Megéri?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
thefreeman
aktív tag
válasz
thefreeman
üzenetére
Reset all, reset shop után is volt újraindulás. Egyszer magától fagyott le mikor film lejátszásból léptem át a Tv adásra. Egyszer előhoztam úgy hogy egymás után nyitottam alkalmazásokat és ugráltam ide oda. Az ide oda ugrálás hatására sem indul újra mindig. Ha továbbra is fennáll érdemes lenne egy régebbi androidot vissza rakni rá? Esetleg hardware hiba lehet? Én inkább software hibára gondolok. A 14 napban még benne vagyok.
-
nickjames
tag
válasz
thefreeman
üzenetére
Ezzel szerintem mindenki találkozik. Megoldás a Play Store ATV Shortcut apk telepítése. Keress rá a fórumban, már nem tudom honnan töltöttem le.
-
thefreeman
aktív tag
válasz
thefreeman
üzenetére
Másik kérdésem lenne, hogy a csatorna keresésnél, hogy lehet előhozni, hogy a hálózati azonosítót is betudjam írni? Vodafone mediacard esetén. Egyszer már sikerült de a ma reggeli reset után nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE50LS03D FRAME) 127CM Q-LED SMART PRÉMIUM ART TV ! uj modell AKCIÓ
- SAMSUNG (QE65LS03B) 165CM Q-LED FRAME PRÉMIUM MODELL! AKCIÓ!
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év Gar
- LG 47LM660S Full HD 3D LED SMART televízió 47" (119cm) Magic Remote
- SAMSUNG (QE75LS03D ) FRAME ! 190CM 4K SMART CSÚCS TV ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- LG OLED TV 55CS6LA
- BESZÁMÍTÁS! GB B450 AORUS Elite R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD NITRO+ RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA 750W
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor