Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Máté tíz pró
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bellami
csendes tag
válasz
rankesz #10785 üzenetére
Nem látja sem a vimu, sem a nova player. Viszont a vinyót meghajtja, világít is a led. Azon kívül semmi. A menüben is megnéztem a tárhelynél, de csak a belsőt jelzi. Első napokban még működött pedig, mint ahogy a kamera is. Ugye már az sem megy a média lejátszónál, csak a google duónál működik.Frissítés nem volt azóta rá. Mi lehet vele? Szervíz? jelentsem a forgalmazónak, akitől vettem? ( euronics)
-
mikrofon
veterán
válasz
rankesz #10785 üzenetére
Vagy az android beállítási menüjében a tárhely alatt. Ha ott megjelenik, akkor működik. Ha nem akkor vagy rendszerszoftveres vagy hardveres probléma van... Amúgy szerintem a kamera és usb tárhely összefügghet. Nem tudom milyen kapcsoló felületen van összeköttetésben a kamera a TV hardverével....
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE75QN90FAT) 190CM 4K NEO QLED SMART 165HZ 2025-26 MODELL! AKCIÓ
- Hisense 50E76GQ Gamer QLED Smart LED Televízió, 126 cm, 4K Ultra HD
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év
- LG 65UR78003LK 65" 4K Smart TV
- SAMSUNG (QE75LS03D ) FRAME ! 190CM 4K SMART CSÚCS TV ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest