Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bellami
csendes tag
válasz
rankesz
üzenetére
Nem látja sem a vimu, sem a nova player. Viszont a vinyót meghajtja, világít is a led. Azon kívül semmi. A menüben is megnéztem a tárhelynél, de csak a belsőt jelzi. Első napokban még működött pedig, mint ahogy a kamera is. Ugye már az sem megy a média lejátszónál, csak a google duónál működik.Frissítés nem volt azóta rá. Mi lehet vele? Szervíz? jelentsem a forgalmazónak, akitől vettem? ( euronics)
-
mikrofon
veterán
válasz
rankesz
üzenetére
Vagy az android beállítási menüjében a tárhely alatt. Ha ott megjelenik, akkor működik. Ha nem akkor vagy rendszerszoftveres vagy hardveres probléma van... Amúgy szerintem a kamera és usb tárhely összefügghet. Nem tudom milyen kapcsoló felületen van összeköttetésben a kamera a TV hardverével....
Új hozzászólás Aktív témák
- Hibátlan, 32" (81 cm) méretű Panasonic Viera LCD tv eladó
- Samsung QE75Q7FN QLED
- Sony Bravia XF85 43" 4K Ultra HD 100 Hz LED Android Smart TV (KD-43XF8577)
- LG 55SM9010PLA 4k Nanocell TV! 55"/Nano IPS/Dolby Vision/Atmos/4k-120hz/Freesync/HDR10/"Gaming TV"
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3905, 100% Akksi
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Vhiktor