Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- [K2]: AnyDesk átverés
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Botika89
tag
válasz
Kiskutya
üzenetére
Meg néztem!Amelyik játék DTS tud annak is DD jelez a tv HDMI ARC allatt!Visszont mikor át rakom optikai kimenetre a ps4 hangkimenetelit akkor a tv nem jelez ki semit de visszont a logitech Z906 fejegysege jelzi hogy meg kapja a DD jelet aztán nem tudom hogy DTS vagy DD mert mind 2 tudja a Logitech de csak egy decode led van!Az biztos hogy különbség nincs HDMI ARC és Optikán is ugyan úgy szól!Térhangzás meg van nem tudok bele kötni!nekem tökéletes!
[kép] -
Botika89
tag
válasz
Kiskutya
üzenetére
Én 800 fontért vettem!UK-ba olcsóbb nem volt!Samsungot akartam de láttam ez friss cuc mondom egye fene!hát a start nem volt valami fényes de ahoz képest hogy mikor meg vettem milyen volt és most milyen van fejlődés!úgy hogy van remény!Fel raktam a 372 fw! YouTube 4k 60 HDR most jól megy nem akkad!

-
Botika89
tag
Tegnap én is ki próbáltam a Mortal Kombat 11 et!363 as softal!ps4 proval pofám le szakadt olyan szép HDR képet adót!
-
Botika89
tag
Valaki próbált már a c715 el játszani Google play ből le töltött játékkal pl asphalt 8 al?én próbáltam xbox one controllerel de ez is nagyon akkad laggolva megy meglepő nem?ezen a tv minden akkad?nem mindha játszanék csak gondoltam ki próbálom!bár ne tettem volna!több a negatívum ezzel a tv vel mint pozitívum!hogy tesztelték le könyörgöm?
így ki adni valamit ekkora cég nem szabadna meg engedje magának!
-
Botika89
tag
Valaki aki le tölti és teszteli a TCL oldalról az írjon legyszi hogy jo-e!
-
Botika89
tag
Az tuti hogy a következő frissítésem az csak hivatalos lesz többet nem kísérletezek mert már az idegeimet meg ette jelenleg 348 van!következő majd mikor elérhető az TCL oldalról lesz!bízom benne hogy jó lessz!
-
Botika89
tag
Hát bízom benne hogy TCL ék elő álnak valami jó frissítésel mert ez így nem jó!
-
Botika89
tag
Ja van pozitívum is! PS4 Pro-val nagyon is jól teljesít játék módban!szép a HDR a fényerő is rendben van szinek is!itt nem tapasztaltam negativumot!
-
Botika89
tag
Sziasztok!Két hete vettem egy 65 TCL C715 típusú TV-t!tapasztalataim: a létező összes firmware-t ki próbáltam de a dolby vision s tartalmak akadnak a hang csúszik!YouTube 4k HDR 60 fps szégyen hogy akad egy 800 Angol fontos tvn ráadásul 2020!és nem WiFi n használom hanem kábellel!ennyit nem szívtam még egy tv-el!előtte egy LG 50Uk69 volt azon soha nem akadt meg a YouTube 4K HDR !és semmi sem mindent vitt szépen!de ez hát idáig nem győzött meg!jelenleg a V8-R851T02-LF1V348.014990 firmware van rajta!de a létező összeset ki próbáltam!(295,356,363)egyik sem hozta a kötelezőt!szerintetek lesz még jobb?vagy ez ennyit tud?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Neo QLED 4K Smart TV-k 2025 - GYÁRTÓI garanciával, AJÁNDÉKKAL
- LG 47LM660S Full HD 3D LED SMART televízió 47" (119cm) Magic Remote
- Új Bontatlan dobozos Horizon 4K Qled 139cm 55" Tv Wi-Fi,Netflix,Youtube, HDR stb
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060Ti 16GB GameMax Aero Mini ECO ADATA 650W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

nem értem komolyan....hol ez hol az de valami mindig van
Vhiktor