Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 
			  LOGOUT TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Stealth senior tag válasz  kromatika

üzenetére kromatika

üzenetéreIgen, a Telegram egy alkalmazás. Letöltöd és telepíted. 
 Ezt a csatornát kell keresni: TCL Android TV Updates.
 Ott pedig erre keress: V8-R51MT05-LF1V519.020965.Az OTA-t így kell telepíteni: *OTA* (this will NOT wipe any data) 
 1. Download zip
 2. copy zip to USB Drive (FAT32)
 3. plug it in the TV
 4. in the settings -> update -> choose local update
- 

Stealth senior tag válasz  Pendragon911

üzenetére Pendragon911

üzenetéreChansort nevű programot keresed. 
- 

Stealth senior tag Van új FW C805-re és társaira a telegrammon. 
 V143 OTA.
- 

Stealth senior tag válasz  bnorci71

üzenetére bnorci71

üzenetéreNekem itt segítettek. Írd le a körülményeket, (torrentek száma, router típus, hálózati elemek), aztán majd javasolnak valamit, amit nyilván neked kell majd finomítani. Nekem, mikor nem volt belőve a qbit, ledobálta a hálózatról a laptopot, az SD minőség is akadt a tv-n.  
- 

Stealth senior tag Az Emby is említésre méltó a Kodi és a Plex mellett. 
- 

üzenetére Pendragon911

üzenetéreAkkor nem értem a kérdést.   
- 

üzenetére Pendragon911

üzenetéreTudja a konzol 65"-t? 
 Tudja a konzol a TV VESA kiosztását?
 Alapvetően a stell és hama konzolok ajánlottak, nekem stell van. Spórolni nem érdemes ezen.
- 

Stealth senior tag Kodihoz van Netflix addon, esetleg azon is ki lehetne próbálni az akadós filmeket. 
- 

Stealth senior tag Nyugalom! Mindenki pattintson fel egy sort, vagy keverjen egy froccsot! EGS!   
- 

Stealth senior tag Én itt is tolom, ha érdekel valakit.  
 Link.
- 

Stealth senior tag válasz  Celtis

üzenetére Celtis

üzenetéreNálam az utolsó 2 szám nulla, a többi egyezik. 
 Nálad az új piddel akad a vérapó?Igen, írja is a képen ezt: 
 After the replacement of a main board you need to modify the project ID to fit the main board with the panel of the product.Telegrammra dobd be mindenképp a netflixes videód!!! u.i.: Vhiktor tesztkészüléke is 38, nála sem akadt. 
- 

Stealth senior tag A PID-et meg lehet változtatni, de állítólag szívás. Sosem próbáltam a netről szedtem le. TCL PID módosítás. 
 Csak saját felelősségre!  
- 

Stealth senior tag válasz  Celtis

üzenetére Celtis

üzenetérePróbáld már ki a Noise reductiont is, a telegrammon mintha hasonló hibát látnék, mint a tiéd és ezt javasolták megoldásnak. Bár csak tv adásra írja, netflix rendben van.   Hello, I have a problem with the c745x2 model as shown in the video below. I tried all software from v098 to v141. While watching satellite broadcasts on the TCL TV application, at random times the frames in the video seem to drop and the screen flickers. It is quite evident in the scrolling text in the video. There's also the lip-syncing issue. The audio comes before the video. I am experiencing the same problems in another application that uses the VLC player infrastructure. 
- 

Stealth senior tag Elcsodálkozom sokszor, milyen igények vannak, nem csak TV-k felé, egyéb eszközök, szolgáltatások, szolgáltatók irányába is. 
 Az euronicsben láttam, hogy egy ember visszavitte az ott vásárolt telefont, majd flegmán közölte az eladóval, hogy nincsenek benne a telefonszámai. Kiderült, hogy nem a sim-kártyán tárolta a számokat, hanem a régi telón, és hiába tette át a szimet az új telóba, nem voltak telefonszámok. Egyből visszavett az arcból. Egyből visszavett az arcból.
 Ezt csak úgy leírtam.  
- 

Stealth senior tag 
- 

Stealth senior tag válasz  BreamHunter

üzenetére BreamHunter

üzenetére  
- 

Stealth senior tag Valaki nézze már meg pls, hogy akad-e a Mátrix 4K DV-ben a Max-on. 
 Nálam se DV Dark, se DV Bright módban nincs akadás. 55C805...egyedi szoftveres.  
- 

Stealth senior tag 
- 

üzenetére Pendragon911

üzenetéreIgen, C805-re. 
 Keress rá a korabbi.hu kifejezésre!@All 
 Nálam a Vérapó sem akad Netflixen, de Csak HD csomagom van, illetve egy frame dropottt mintha láttam volna. A mozgás teljesen folyamatos.
- 

Stealth senior tag @G-Bali & gab1ka Várjatok még és nézzétek meg a profi tesztet a tv-ről, itt. 
 A többit meg nektek kell eldönteni.
- 

Stealth senior tag 
- 

Stealth senior tag Nem szeretném itt szítani a tüzet. 
 Én többször leírtam, hogy semmi akadást meg aurát, meg fiszemfaszomokat nem tapasztalok C805-ön, mint itt egy pár ember (Egy fiszemfaszomról írtam: a képi beállítások megjegyzése, de arra is van megoldás).
 Nekem a TV jól működik, minden felbontásban atom kép van, az android gyors. Hálózatra egy usb-lan átalakítóval van kötve, semmi bufferelés nincs a 4K filmeknél sem Kodi alatt. Netflix, Max is jó, sehol sem akad semmi.
 Csak azért írtam le, hogy legyen már egy jó vélemény is a TV-ről. Remélem Vhiktor jól leteszteli a TV-t, azt majd lehet csámcsogni az eredményen.
- 

Stealth senior tag válasz  BlueSteel

üzenetére BlueSteel

üzenetéreVagy várj csak, nem a villogó zakó effektusról beszélsz?
- 

Stealth senior tag válasz  Vhiktor

üzenetére Vhiktor

üzenetéreMegerősítem, frankón működik így.     A következőt javaslom: 
 1. Az SDR képpel kell kezdeni az adott forráson, majd megjelölni, hogy csak az éppen aktuális forrásra alkalmazza a képi beállításokat.
 2. A következő legyen a HDR, itt is be kell állítani a képet. Nálam itt már nem lehet beállítani, hogy minden forrásra vagy csak az aktuálisra legyenek érvényesek a beállítások.  
 3. A harmadik a Dolby Vision. Nálam itt sem lehet beállítani, hogy minden forrásra vagy csak az aktuálisra legyenek érvényesek a beállítások.  Én a NAS-sal kezdtem, lejátszó Kodi. A fentiek szerint beállítottam mindent. 
 Jött a MAX. Itt a DV-t kellett után állítani, az SDR-hez nem kellett hozzányúlni.
 HDR tartalmat nem találtam a MAX-on, sokat nem is kerestem.Netflix. Nekem csak HD csomagom van. Az SDR értékekhez nem kellett hozzányúlni. 
 KábelTV (Vodafone, csak az ingyenes csatornák vannak). Az SDR értékeket be kellett állítani.
 Hát lehetne ez egyszerűbb is.  
- 

Stealth senior tag válasz  Vhiktor

üzenetére Vhiktor

üzenetéreElméletileg működhet szerintem, én sem próbáltam még. A kérdésem inkább arra vonatkozott, hogy: mindig mondod a tesztjeidben, hogy a legjobb képmód a mozi (filmaker), színhelyes, gamma görbe, deltaE, stb.   Létezhet az, hogy egyes képmódok máshogy vannak beállítva(kalibrálva) gyárilag? 
 Mert ha nem, akkor külön képmódot kell választani és beállítani az általad javasolt dolgokat és elvileg kész. Nem tudom érted-e mire akarok kilyukadni.
- 

Stealth senior tag Kíváncsian várom Vhiktor tesztjét a C805-ről, vajon tapasztalja-e ezeket az anomáliákat. 
 Nálam annyi van, hogy nem vált képmódot a TV. SDR kontent után HDR és maradnak az SDR beállítások és fordítva is. Hiába váltok el a Mozi képmódról és vissza. Még a 20 pontos fehéregyensúly is marad az SDR.  
- 

üzenetére Pendragon911

üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Gitáros topic
- BestBuy topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Frissítettél? Lehet, hogy ezért tűnt el egy funkció a VGA-dról!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 14 Pro Max 128GB // Számla + Garancia //
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

, ha V135-ről V404-re ugranak.
 , ha V135-ről V404-re ugranak. 

Egyből visszavett az arcból.
 Egyből visszavett az arcból.