Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pendragon911
aktív tag
válasz
Stealth
üzenetére
A C805-ről fog majd teszt érkezni? Ehhez a típushoz van elérhető legjobb képi beállítás? Korábban olvastam róla, hogy valahol fel vannak töltve ilyen beállítások, de azt már nem, hogy hol. Olvasgatom rendszeresen a topicot, gyűlnek a tapasztalatok a fent említett típussal kapcsolatban, sajnos viszont én egyelőre nem tudom használni a TV-t, így per pillanat még azt sem tudom, hogy melyik fw van rajta és hogy miként viselkedik. A rövid teszt alapján, ami főként youtube és Telekom IPTV volt, nem vettem észre akadást vagy bármilyen hibát, persze a képbeállításokba nem merültem bele, mert eléggé sok minden van, amiről még nagyon azt sem tudom, hogy micsoda, használ-e vagy éppen ront az összképen. Viszont ezek a letölthető vagy online megnézhető képbeállítások engem is érdekelnek majd, amennyiben még látványosabbá lehet tenni velük a dolgokat.
-
gab1ka
senior tag
válasz
Stealth
üzenetére
Már hónapok óta elérhetőek tesztek a tv-ről több helyen, tisztában vagyok a műszaki paramétereivel meg a mért eredményekkel, nem tudom mire kéne még várni.
Mondjuk azt sem értem hogy az n+1-dik teszt megnézése után mi változik azoknál akiknél most is akadoznak a filmek otthon.Sajnos mostanra felgyorsult az újítás, már nem olyan kényelmes számomra mint eddig...legalábbis a tegnap reggel megjelent színes csíkok szerint a tévémen.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- One mobilszolgáltatások
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Már több mint 40 millió példányt adtak el a Hogwarts Legacy-ből
- Spórolós topik
- Suzuki topik
- World of Tanks - MMO
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Formula-1 humoros
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE85QN990FTXZU) 215CM 8K 240HZ NEO Q-LED VISION AI CSÚCS TV ! AKCIÓ
- Karácsonyi Akció ! LG 65NANO81T3A 4K UHD HDR NanoCell Smart TV
- SAMSUNG (QE85QN70FAUXXN) 215CM 4K NEO QLED 120HZ SMART UJ MODELL! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE85Q60DAUXXN) 215CM Q-LED SMART UJ MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75LS03FW) 190CM NEO QLED FRAME SMART UJ MODELL! AKCIŐ
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Vhiktor