- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskutya
veterán
válasz
Kiskutya #2013 üzenetére
Most hogy a fenébe deritsem ki hogy csak az én tévém a hibás vagy ez ilyen? A tekekom kicsereli másikra ha felhivom őket vagy mit lehet ilyenkor csinálni? Valaki nem lakik a közelbe hogy legalább a ps4 et rákötni hogy megy e a dts? Én Nyíregyházi vagyok 70 100 km is belefér ha van valaki aki segít!
-
wallace 234
őstag
válasz
Kiskutya #2002 üzenetére
Conelser Kft.
Címünk: 8000 Székesfehérvár Berényi út 72-100.Telefon: +36 22 502 866;+36 20 501 5170 itt tudsz érdeklődni -
Aaron14
őstag
válasz
Kiskutya #2007 üzenetére
Most nem vagyok otthon, de szabad szemmel inkább egy szürke csík vehető észre bal oldalt Közben rájöttem, hogy lehet valami tükröződik rajta és attól van az az F forma a képen, mert fotón távolabbról nagyobbnak néz ki, közelről kisebbnek. De az is lehet a telefonom kamerája viccelt meg. Nem tudom.
Viszont amit nem értek, hogy 4K videó YouTube-ról eléggé szaggat és a menüben nem találom, hogyan lehetne a motion smoothing-ot bakapcsolni, de a többi kép beállítást se találtam. Esetleg ebben tudsz segíteni? -
wallace 234
őstag
-
Kiskutya
veterán
válasz
Kiskutya #1969 üzenetére
Ez most már végképp nem értem. Netflix dd 5.1 emby dd 2.0 ha ugyan azt a fájlt atmásolom és rakotom külső hddvel a tv-re akkor kiirja a dts is és az erősítőn is átvált dtsre. Elméletileg atmegy optikán a jel az erősítőre a dts is de csak így. Akkor a ps miért nem dts ezt nem érem... És az embyt se 5.1 be játssza csak 2.0 aaaa megőrűlök!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 1 dollárért kapja az USA kormánya a legjobb AI-chatbotokat
- Revolut
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Háztartási gépek
- Vicces képek
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Egér probléma
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- LG NanoCell 43" NANO76 4K TV HDR Smart (108 cm)csere is érdekel
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest