Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bulek
tag
Visszatettem a 606-t... Az újabb fw-ekben majd 1mp csúszás volt a hangban, optikán keresztül. Nagyon zavaró. A 606-n is van egy nagyon minimális, de élvezhető a filmnézés.
Egyébként az újabb fw-ekben pozitívum, hogy a gyári lejátszó végre tekeri a filmet, így félbe lehet hagyni. Már csak a külső feliratokat kellene kezelni. Persze egy mkvmerge-gel az is orvosolható. Illetve a helyes képarány beállítása. HDR filmeknél vettem észre 2,35:1filmeknél. 1080p esetén tökéletes.
Amit még észrevettem filmnézés közben Vimu Playerrel (feliratok miatt), hogy 609 alatt megjelenik a HDR és Dolby Audio ikon. Ezt eddig más lejátszónál nem láttam.
Viszont nem minden filmnél jelenik meg, hiába van Dolby hangsáv. És nem is megy jól a pass-through filmek bizonyos százalékában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Vhiktor