- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
Új hozzászólás Aktív témák
-
bulek
tag
Visszatettem a 606-t... Az újabb fw-ekben majd 1mp csúszás volt a hangban, optikán keresztül. Nagyon zavaró. A 606-n is van egy nagyon minimális, de élvezhető a filmnézés.
Egyébként az újabb fw-ekben pozitívum, hogy a gyári lejátszó végre tekeri a filmet, így félbe lehet hagyni. Már csak a külső feliratokat kellene kezelni. Persze egy mkvmerge-gel az is orvosolható. Illetve a helyes képarány beállítása. HDR filmeknél vettem észre 2,35:1filmeknél. 1080p esetén tökéletes.
Amit még észrevettem filmnézés közben Vimu Playerrel (feliratok miatt), hogy 609 alatt megjelenik a HDR és Dolby Audio ikon. Ezt eddig más lejátszónál nem láttam.
Viszont nem minden filmnél jelenik meg, hiába van Dolby hangsáv. És nem is megy jól a pass-through filmek bizonyos százalékában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest