- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- intecpc: Miért érdemes felújított laptopot vagy számítógépet választani?
Új hozzászólás Aktív témák
-
R.P.
aktív tag
Sziasztok!
Most vettem nemrég egy TCL 50DP660-as TV-t, és hát nagyon sajnálom, hogy csak a vásárlás után leltem rá erre a topicra. A készülék sebessége a használhatatlan kategóriába tartozik. Menüben való bóklászáskor van, hogy hosszú másodpercekre megakad a görgetés, a YouTube szaggat, de veszedelmesen, a Play Store-ból pedig hiányzik rengeteg alkalmazás, pl. nem hiszem el, hogy a Google Chrome nem elérhető Android TV-n.
Nem másztam bele még nagyon az optimalizálásba, de valahol hihetetlen, hogy 2019-ben szénné kell hackelni egy Androidos TV-t, hogy használható sebességgel működjön. Anno - lassan 10 éve - volt egy T-Mobile Pulse-om, az volt ilyen kategória, de az legalább kiszámíthatóan volt lassú, és nem fagytak be rajta annyira appok, hogy csak az újraindítás segített.
Letiltottam a háttérben futó folyamatokat, ezzel valamelyest jobb lett a helyzet, de egyúttal meg is öltem a multitasking lehetőségét.
Szóval rendkívül elégedetlen vagyok, és nem bízom abban sem, hogy az ígért szoftverfrissítés meghozza a Kánaánt. Megnéztem, 3.10-es Linux kernel van a TV-n, ami 2013 júniusi verzió. Döbbenetes. A legrosszabb haxolt, ócska, szemét kínai Androidos telefonok fílingjét hozza a készülék, amit az is jól mutat, hogy az összes Androidos TCL TV-hez ugyanaz a szoftver van felkínálva letöltésre a gyártó honlapján.
Hogy pozitívumot is mondjak, a képminőséggel elégedett vagyok, de okostévéként az eszköz teljesen bukó, senkinek nem javasolnám.
Két dolog miatt írtam ezt le. Egyrészt szeretném, hogy ha valaki vásárlásra adná a fejét, az tudjon ezekről a problémákról. Másrészt ha van valamilyen ötletetek, javaslatotok, ami esetleg segíthet átgondolni, hogy még ma küldjem vissza a készüléket, vagy legalább fontolóra vegyem a megtartását, akkor ne tartsátok magatokban.
Előre is köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobil flották
- sziku69: Szólánc.
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Androidos tablet topic
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest