- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
- 25
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goose-T
veterán
Sziasztok!
Van egy 65DP600-as tévém, nem egy nagy szám, elég buta és lassú. Vettem egy soundbart, pontosabban két ugyanolyat, Ultimea Nova S50-eket. Az újabb, de szintén budget kategóriás Hisense tévémmel tökéletesen működik a HDMI ARC-on keresztül. A TCL-hez próbáltam csatlakoztatni, bekapcsoltam a T-Linket, felismerte az eszközt, vezérli, ki-be kapcsolgatja, állítják oda-vissza a hangerőt is. Viszont hang nem jön ki rajta. Néha bekapcsolásnál megszólal egy fél másodpercre, ebből látszik, hogy képes a hangátvitelre, de aztán elnémul. A hangerőt tudom állítani ezután is, a CEC működik. Egyszer volt, hogy egy kontaktos HDMI kábellel huzamosabb ideig is adott ki hangot, de az elmúlt.
Sokféle kábellel próbáltam, mindegyikkel ugyanez van. Megcseréltem a két soundbart, a másik tévével mindkettő tökéletesen működik. Csináltam factory resetet a tévén, de nem oldotta meg ez sem a problémát. Szoftverből a legfrissebb van rajta, nem talál újabbat. Ezen mondjuk nem is csodálkozom, elég régi modell már. A gyorsindítást bekapcsoltam, kikapcsoltam, az sem oldotta meg. Optikai kábelen keresztül működik. Van valami triviális megoldás erre, vagy hagyjam a picsába? Ha olyan filmet néznék, aminek nem AC3-as hangja van, az gondolom nem fog valami jól szólni optikain keresztül, az a problémám csak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- sziku69: Szólánc.
- EAFC 25
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- PROHARDVER! - abszolút kezdőknek
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest