- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goose-T
veterán
válasz
Stealth #24459 üzenetére
Tudom, hogy lehet, csak például nem megy át a DTS, Atmos stb. A számítógépem is a tévére van kötve HDMI-vel, így annak is le fogja butítani a hangját, ha olyan. Na jó, nem mintha annyira kijönnének a különbségek egy ilyen kis soundbaron, de kifizettem a képességeit, ki is akarom használni.
-
Goose-T
veterán
Sziasztok!
Van egy 65DP600-as tévém, nem egy nagy szám, elég buta és lassú. Vettem egy soundbart, pontosabban két ugyanolyat, Ultimea Nova S50-eket. Az újabb, de szintén budget kategóriás Hisense tévémmel tökéletesen működik a HDMI ARC-on keresztül. A TCL-hez próbáltam csatlakoztatni, bekapcsoltam a T-Linket, felismerte az eszközt, vezérli, ki-be kapcsolgatja, állítják oda-vissza a hangerőt is. Viszont hang nem jön ki rajta. Néha bekapcsolásnál megszólal egy fél másodpercre, ebből látszik, hogy képes a hangátvitelre, de aztán elnémul. A hangerőt tudom állítani ezután is, a CEC működik. Egyszer volt, hogy egy kontaktos HDMI kábellel huzamosabb ideig is adott ki hangot, de az elmúlt.
Sokféle kábellel próbáltam, mindegyikkel ugyanez van. Megcseréltem a két soundbart, a másik tévével mindkettő tökéletesen működik. Csináltam factory resetet a tévén, de nem oldotta meg ez sem a problémát. Szoftverből a legfrissebb van rajta, nem talál újabbat. Ezen mondjuk nem is csodálkozom, elég régi modell már. A gyorsindítást bekapcsoltam, kikapcsoltam, az sem oldotta meg. Optikai kábelen keresztül működik. Van valami triviális megoldás erre, vagy hagyjam a picsába? Ha olyan filmet néznék, aminek nem AC3-as hangja van, az gondolom nem fog valami jól szólni optikain keresztül, az a problémám csak.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE75QN800B) 190CM 8K NEO Q-LED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Samsung QE55QN85D 55" Neo QLED, Mini LED, 4K, 120 Hz, HDR10+
- SAMSUNG (QE75QN95BAT) 190CM NEO-QLED 4K 100HZ SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65QN900DT) 165CM 8K NEO Q-LED 2025 CSUCS TV ! AKCIÓ
- PHILIPS 50PUS8909/12 Amlibight 4K HDR Smart 144 HZ GAMING TV
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 3100 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S2 TG Chieftec 500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest