- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redlight2
tag
válasz
Urguru #24356 üzenetére
Megnéztem a RebelMoon-t, amin AUDiO....: Hun DDP-Atmos 5.1 768kbps hangsáv volt. Kicsit hangosabban, mint kellett volna
Nekem annyira nem jött át ez a térhangzás, nem igazán érzékeltem sokat belőle. Igazából nem is vártam el. Viszont a hangok tiszták...kb mindent is tisztán hallani
a beszéd tökéletesen érthető a legdurvább/hangosabb akciójelenetek között is. Hangerő is parádés. A basszus meg valami lehengerlő. Komolyan le kellett vennem belőle, de még így is megvan a mozi élmény. Kis 15nm2-es szobában használom és szószerint a csontjaimban éreztem a dübörgést és a lehető legtisztábban semmi torzítással. Űrhajós jeleneteknél és robbanásoknál, ahol sok szerepet kaptak a mélyhangok már kicsit paráztam, hogy a szomszéd dobhártyája is beszakad
Szerintem megérte, nagyon szépen tisztán szól és emiatt olyan részleteket is hallani amit tv-vel tuti nem. Mozi élmény is megvan bőségesen, annyira kemény a mélyláda
És ez még csak jobb lesz, mire bejáródik rendesen.Urguru, tényleg megérte a 2 hatsó hangszoró is? melyik tipust vetted?
c845-tel nekem eARC-os HDMI-vel kikapcsol a tv kikapcsolásakkor...még a kis Bye üzenet is felvillan a kiskijelzőjén.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új középpályást igazolt a Qualcomm
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Túra és kirándulás topic
- Háború Izraelben
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gitáros topic
- Béta iOS-t használók topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- OLED TV topic
- Hardcore café
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE75QN800B) 190CM 8K NEO Q-LED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- ÁRZUHANÁS! LG 55QNED87T 139 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- LG 86 (217 cm) 4K Smart TV Óriási moziélmény, 2 év garival
- SAMSUNG (QE85QN85B) 215CM NEO-QLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG 50QNED85T3A 4K UHD Smart 120Hz TV Kiemelkedő Képminőség, Professzionális Gaming!
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus!
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest