Új hozzászólás Aktív témák

• chubii

senior tag

Sziasztok!
    Úgy néz ki közel 1 év alatt tönkrement a TV (50C635). Tünet: hang van,kép nincs. Van háttérvilágítás, de fekete képernyővel, kb középen a felső sávban villanik egyet bekapcsolás után és ennyi. Se logo, semmi. Rendellenes hang, füst vagy amper szag nincs. Tapasztalt valaki hasonlót?
    Áramtalanítás+ power gomb hosszan majd visszakapcsolás megvolt többször is, nem segített...

Illetve a garanciális ügyintézéssel kapcsolatban lenne kérdésem: Még év elején frissítettem pendrive-ról v501 img fájllal, mert fura dolgokat művelt néha, és utána használtam mondhatni gond nélkül. Ugye nem ezzel a frissítéssel érkezett, talán v496-tal. Lehet ebből gond visszaküldéskor, vagy ilyenen nem rugóznak? Feltételezem hardveres a hiba, de nem örülnék ha emiatt visszadobnák.
    Ha probléma a firmware verzió, akkor "vakon" vissza tudnám frissíteni valamelyik gyári OTA-ra, azt feltételezve maga az agya működik a képernyő mögött? Régen volt, ezért ismét Youtube videót kellett néznem, de úgy láttam pendrive bedug és végigmegy magától a folyamat, majd a kezdőképernyő fogad.

Üdv,
    Ádám :R

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés