- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Új hozzászólás Aktív témák
-
vidaila
senior tag
válasz
rainman72 #16557 üzenetére
LG LF652V-ről váltottam.
Nem tudom azóta a tv óta mi mennyit fejlődött nyilván ahhoz képest űrtechnika a c735 de ott a sarkok nem voltak árnyékosak, valóban furcsa mintha a régi képcsöves TV vetítene árnyékot a sarokra
TCL meg ha már elsőszámú végre aktiválhatná az 5 év garit, lassan eltelt egy hónap azóta sincs semmi visszajelzés.
Akik igényelték azoknak is a képfeltöltő az utolsó oldal az igénylésben? Ott van még valami továbblépés vagy kép elküldés vagy valami? Ha újra kitöltöm az adatokat igénylésnél ugyan oda dob ahova a képeket már feltöltöttem, de nincs vmi kép elküldés vagy valami?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG (QE75QN800B) 190CM 8K NEO Q-LED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- szinte új AirPods 4 Apple garancia iStyle vásárlás
- Samsung C-HW-C440G 2.1 Soundbar Hangprojektor - 270W
- LG 50QNED85T3A 4K UHD Smart 120Hz TV Kiemelkedő Képminőség, Professzionális Gaming!
- SAMSUNG (SP-LFF3CLAXXXE) DLP SMART PROJEKTOR ÚJ MODELL! AKCIÓ!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, MS3091, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest