- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
Coradiel #16416 üzenetére
Elhiszem és nem azt mondom, hogy nem lehetnek kivételek. Én csak azt olvastam, hogy akinek kijelző, vagy egyéb komolyabb hibái voltak, ott nem nagyon voltak készségesek és rutinosak a szervizben, sőt még kárt is okoztak, vagy nem jól javították a tévét. Az önmagában egy vicc, hogy az eladót vagyok kénytelen keresni hiba esetén, mert a márkaképviselet utolérhetetlen. Én orosz rulettnek érzem a TCL-t. Akinek szerencséje van az szereti, a többi meg rágja a körmeit. De legyen szerencséje mindenkinek, azt kívánom. Én nem voltam olyan bátor, hogy bevállaljam a márkát.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Óvodások homokozója
- Elektromos autók - motorok
- Milyen processzort vegyek?
- A VBIOS az oka a Radeon RX 9070 és az X99-es alaplapok inkompatibilitásának
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Bestbuy játékok
- IFA 2025: Újdonságok a Cudynál
- Sorozatok
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- LG 50NANO803PA 126 cm / 50 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- PHILIPS 50PUS8909/12 Amlibight 4K HDR Smart 144 HZ GAMING TV
- LG 50QNED85T3A 4K UHD Smart 120Hz TV Kiemelkedő Képminőség, Professzionális Gaming!
- HIBÁS Samsung UE40K5572 alkatrésznek
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station (akár 2x4K felbontás)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest