Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Távcsövekről általában
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Rikseven
üzenetére
Nekem a DPS-I-ből a 10x50 van, én azt a távcsövet szeretem, szerintem árkategóriájában jó. 40 euróért a 8x40 az jó szerintem, ha az állapota jó.
A 2mm-t úgy érted, hogy 8x40 vagy 8x42? Ennek a 2mm-nek nincs szerintem gyakorlati jelentősége. Ugyanakkor szerintem a Nikon 8x42 egy jobb távcső több tekintetben is, többet kapsz a pénzedért.
Pl. nem tűnik nagy dolognak, de a szemkagyló állítása az olympuson papíron létezik, de mondjuk inkább azt, hogy a valóságban nem használható (a gumi peremet lehet visszahajtani, kifejezetten gagyinak, olcsónak ható megoldás), a nikoné ezzel szemben tekeréssel állítható, a kettő között a különbséget a valós használatban nehéz elmondani, hogy milyen nagy.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Rövid időre leállhat a 8 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Horgász topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Óvodások homokozója
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Elektromos Roller KIXIN HX X8
- Kompakt méretű Jura Ena micro 90 One Touch beépített cappuccino fejjel
- Saeco Syntia digitális automata kávéfőző szálcsiszolt fém burkolattal
- DeLonghi Magnifica S I Gőzölőkar I Szervizelve I Garancia I Számla I Beszámítás
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4328, 100% AKKSI
- Apple iPhone 13 mini 256GB Pink használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Samsung QM55B 55" UHD 4K LED Signage Reklámmonitor 27% ÁFÁS
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue Karcmentes állapot 100% akku (93 ciklus)
- Lenovo X1 Nano 907 Gramm Core i7 1180G7 16Gb Ram 512Gb NVMe Boltból Garanciával Számlával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
lugosi