Hirdetés
- talmida: My Art II.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- talmida: Változások 2. rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Távcsövekről általában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rusher4587
tag
Sziasztok!
Én is kiránduláshoz keresek távcsövet, 10x nagytással, igazából a méret és a súly számít, mert napokig cipelném!
Van egy Decathlon saját márkás cucc, ami nitrogénes, vízálló, BaK4 prizmás, elég kicsinek tűnik, van ezzel valakinek tapasztalata? A méretével nincs gondom, de ebben a kategóriában mennyire számít jónak a tömege?
Tavaly olvasgattam róla, de akkor valamiért nem vettem meg, viszont dícsérték, állítólag a nagy név hiányát minőséggel kompenzálja.
Ha nem ez, akkor mit ajánlanátok helyette, ami tetőél prizmás, így (tudtommal) kompaktabb?
Időjárásállóság fontos, illetve a klasszikus 10x50-esek nekem sajnos túl nagyok, ezért nem mozdultam az itt is többször ajánlott Olympus-ok felé.
Árban 50 körül lenne a plafon, de nem zárkózom el a használt termékektől sem, itthon milyen fórumokon érdemes jóárú távcsövekre vadászni?
Új hozzászólás Aktív témák
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Robotporszívó - Eufy Robovac L70 Hybrid
- AMX MD 702BL Touch - Érntős - falra szerelhető érintőpanel helységvezérlésre
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- iKEA Trotten állítható magasságú asztal 120x70
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
lugosi