Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
-
LOGOUT
Távcsövekről általában
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBlackDog
veterán
Köszönöm szépen a válaszod.
Eddig többnyire "tájnézegetés" és madármegfigyelés volt a fő használati mód. Madaraknál nem volt problémám a mostanival sem, viszont a 10-20 kilométerre (vagy messzebb) lévő épületek, objektumok esetén már jól jött volna a nagyobb nagyítás, illetve a kevésbé fakóbb ("színesebb") és nagyobb területen élesebb kép. Csak nappali, száraz időben lenne használva, pára, eső probléma még nem jött elő eddig. Színhelyesség annyira nem feltétel.
Az ajánlott Olympust megnéztem, eddig szimpatikus. Létezik esetleg 12, esetleg 15-ös (vagy nagyobb) nagyítással is hasonló minőségű képet adó távcső 40e Hufig?
Adott esetben monopod sem akadály, az pont van itthon (bár távcsőhöz nincs adapter).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Synology NAS
- Éjszakai műszak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Quadro FX 570 eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest