- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- Sol4r: DDR2-es processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- RIOS Gépház: Új design az IT Cafe-n!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
ReJim
őstag
azért utazzak fel bp-re?
lesz itt helyben is... egyik rokon van varva rendesen
meg felesége is, aranyos állatkert van a hátán...két nagy arapapagájj lapockától fenékig.. most nem tudom milyen állapotban van, gondolom már kész... amikor láttam akkor nem volt még teljesen kiszinezve...
rákérdezek melyik tetóandpírszinges-t ismerik... -
törölt tag
fogaidra vigyázz..annyit nem ér egy csillantás sem (a bkvellenőri karrierről nem is beszélve)
A mell az nálam elég odafigyelős volt, mivel az nincs a számban (jó esetben), ezért, meg a 'rákoscsomók' megelőzése végett (tom-tom, de hát egyszerű ember inkább fél, mint utánaolvas) , inkább szakember szúrja.
A nyelszög az olyan pillanat alatt begyógyul, a nyál jómunkássága miatt, hogy mikor kiesett reggel, délutánra már újat kellett szuratni. Na a mell az ennél jóval macerásabb..állandóan nyálazni sem lehet...illetve igen, de akkor kevesen köszönnek rá az emberre, és ráadásul állandóan ingerelve van ( ruha, mozgás, és csak kisebb %ban jóbaby okozza)
Mindenképpen néha megrántod majd, és nem lesz jó.
Szal ami ilyen sok macerával jár, arra ne spóroljál sztem.
Cserébe állat pillantásokat kapsz a strandon..tom-tom nem azért csináljuk, de azért nagyon sira'..
[Szerkesztve] -
törölt tag
nekem volt mindkét mellemben, nehogy megszúrasd a haverral.
kivéve ha van jogosultsága, és cuccai.
Elég pusztulat volt, de nem maga a bökés, az teljesen oké volt, hanem a karika átvezetése, meg mivel olyan tipusú karika volt minek a zárása egy kis golyó, na szal annak a helyrepattintása nem volt kölökség.
fehérebb ember lettem egy darabig.
Egyébként nagyon jó, nagyon állatúl néz ki, és úgy is érzed magad utána.
Egész addig míg az első este mikor nincs rajta a tapasz, lefexel aludni, majd reggel felkelsz és balaugraz a pulcsiba...és így tovább.
Kicsit hozzá kell alakítanod a 'természetességed'...nekem ez nem tetszett, de azért hordtam az egyiket 1.5, a másikat 2 évig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Politika
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Megújult a PROHARDVER!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Brutálisan ütős játékélményt mutatott be a 8K Association
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Mobil Klíma Camry Premium 9000 BTU 2640 W Újszerű Garanciás
- Xiaomi Humidifier 2 - Okos párásító
- Újszerű Tesla Smart Air Purifier Pro L légtisztító + ajándék szűrőbetét
- IKEA TRÁDfri LED izzó E27 806 lumen - Meleg fehér Zigbee okosizzó
- Mofém Mambo-5 Fali mosogató csaptelep felső kifolyócsővel 152-0034-00
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest