Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Austin F.: Hardverapró szűrő script 🛒
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryke67
csendes tag
Kihaltunk??
-
Geryke67
csendes tag
válasz
üzenetére
Egyszerűen
ezeket a parancsokat nem tudom, de ezen kívül ami kellett megcsináltam. Csakhogy 5.0.1. a net és wifi kapcsolgatás nem működik már
erre az 1re lenne csak szükségem.... ha leirnád azt amit bekéne hozzá irjak a RUN SHELL-be megköszönném. Az előző segitő a net kapcsolgatás parancsát leirta. Bemásoltam és jó lett....
ezért kértem a wifi be és kikapcsolás kódját...
Ha segitenél megköszönném -
Geryke67
csendes tag
run shell - command: su -cn u:r:system_app:s0
svc data enable
Ugyan ilyen paranccsal szeretném a wifit kapcsolgatni, ahhoz mit irjak be?Tudja valaki? Köszönöm

-
Geryke67
csendes tag
B.U.É.K.
-
Geryke67
csendes tag
Boldog Karácsonyt a tagoknak is

-
Geryke67
csendes tag
run shell - command: su -cn u:r:system_app:s0
svc data enableUgyan ilyen paranccsal szeretném a wifit kapcsolgatni, ahhoz mit irjak be?
-
Geryke67
csendes tag
Vagy pl hogy hétköznap 8tól du5ig óránként mondja be az időt.....
-
Geryke67
csendes tag
válasz
üzenetére
Köszönöm! Sajnos nemigen értek ezzekhez
ráadásul az angol tudásom is több mint foghijas. Nem lehet leforditani magyarra esetleg a progit? Szeretnék pl egy olyat hogy ha munka módba van a tasker( amit gps koordináta és wifi ssid alapján csinál) akkor ujjlenyomat zár legyen rajta és ha piszkálják csináljon az első kamerával képet.
Ezt pl hogy lehet megcsinálni? Gondolom aki megcsinálta letudná írni lépésröl lépésre mint egy hüe gyereknek
-
Geryke67
csendes tag
Ehhez a RUN SHELL-hez létezik valami irás ami azt tartalmazza, hogy milyen parancssorral mit lehet be illetve kikapcsolni?
Pl a Tunein rádiót ki? Mert új task -> apps -> kill paranccsal nem kapcsolja ki
-
Geryke67
csendes tag
válasz
DeathAdder
üzenetére
Köszönöm ma letesztelem! A linket is és amit itt írtál azt is!
Még egyszer köszi
-
Geryke67
csendes tag
válasz
DeathAdder
üzenetére
Szia, leírnád hogy tudtad kapcsolni a netet? Mert nekem a secure settingssel se akar menni. Lépésröl lépésre leirnád?
-
Geryke67
csendes tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Rootolt a telóm
köszi... az 1perces várakozást hogy tudom beállitani? Csak úgy írjátok le hogy lépésenként
köszi -
Geryke67
csendes tag
Sziasztok. Valaki leirná hogyan kell megcsinálni azt hogy ha kiirja hogy mondjuk 20% az aksi szint utána várjon 1percet mielött újra mondja. Ezzel a "wait" paranccsal nem jövök egyenesbe

Note4en pl android 5.0.1 pl nem kapcsolja ki itthon a mobilnetet... és a wifit se mindig kapcsolja be
Esetleg leirná valaki hogy csináljam meg hogy ha az itthoni wifijel megszűnt utána várjon 1percet és utána inditsa be a mobilnetem? Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- ELADÓ Gamer Konfig
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- 10 DB Lenovo ThinkPad Laptop X13 G2 G3, T14 G3 G5, T14s G4 G6, P15 G1 G2
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- Dell Latitude 7420, 14" FHD IPS kijelző, i7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- Apple iPhone 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ezeket a parancsokat nem tudom, de ezen kívül ami kellett megcsináltam. Csakhogy 5.0.1. a net és wifi kapcsolgatás nem működik már
erre az 1re lenne csak szükségem.... ha leirnád azt amit bekéne hozzá irjak a RUN SHELL-be megköszönném. Az előző segitő a net kapcsolgatás parancsát leirta. Bemásoltam és jó lett....