Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Geryke67
üzenetére
Na, itt az alap probléma. A Tasker nem a kezdő szint. A terminálparancsok meg pláne nem. Hogy van merszed egyáltalán belefogni alapismeretek nélkül? Írtuk már korábban, hogy tanulmányozd az Android és a Linux fájl és jogosultságkezelését és terminál parancsait. Ezeket a készüléken Android Terminal Emulator -ban tudod használni. Az egyik vélemény jut eszembe:
"Ha nem tudod, hogy mire való, akkor hidd el, hogy nincs rá szükséged!" -
gery2123
őstag
válasz
Geryke67
üzenetére
Én ilyet csináltam anno, secure Setting kell hozzá csak.
Plusz nekem volt egy olyan is, hogy ha 3x rossz kódot ad meg, akkor csináljon képet és küldje el egy megadott email címre GPS koordinátákkal együtt.
Ujjlenyomat nem tudom, hogy megy e, mert az nekem nincs. A többiben ha gondolod tudok segíteni, de van erre konkrét app is a playen szerintem. -
törölt tag
válasz
Geryke67
üzenetére
A parancsokhoz számtalan leírás van, mivel Linux shellparancsokról van szó. Sokat közűlük alapból nem tartalmaz az Android, de busybox segítségével ezek is működhetnek (pl. grep, fdisk symlink). Hogy a készüléken mit, hol és hogyan kell kapcsolniuk, az viszont egyedi. Ez a mobilnet kapcsolás lehet, hogy teljesen más parancsot igényel, mondjuk, egy dual SIM telón. Szóval, ez még csak nem is Android, hanem készülék (gyártó) specifikus.
-
válasz
Geryke67
üzenetére
Ha secure settings-el sem megy (nekem az még 5.0.1 -el ment) akkor a fenti link alapján, nekem csak úgy sikerült.
Nekem úgy van beállítva hogy amikor wifi connected X,Y routerre (otthon) akkor a mobil data kapcsoljon ki, vagyis new task->code->run shell és a command alá beírom svc data disable, root jog pipa. Ha ez megvolt akkor a task elé be kellett szúrnom egy wait parancsot is, mert egyébként nem akarta kikapcsolni, tehát + -> task -> wait és itt 2 mp -et állítottam be neki.
Aztán a wifi connected X, Y routerre értelemszerűen egy exit task, csak svc data enable, root jog pipa és előtte ugyanúgy egy wait parancs.Wifit én nem szoktam kapcsolgatni, de lehet cell near alapján pl.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Vicces képek
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mesterséges intelligencia topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- Manli Gallardo RTX 4070 Ti
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4598, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GAMING PC! Intel i5-12400F / RTX 4060 Ti / 16GB DDR4 / H610 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest