- sziku69: Szólánc.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Geryke67
üzenetére
Ha secure settings-el sem megy (nekem az még 5.0.1 -el ment) akkor a fenti link alapján, nekem csak úgy sikerült.
Nekem úgy van beállítva hogy amikor wifi connected X,Y routerre (otthon) akkor a mobil data kapcsoljon ki, vagyis new task->code->run shell és a command alá beírom svc data disable, root jog pipa. Ha ez megvolt akkor a task elé be kellett szúrnom egy wait parancsot is, mert egyébként nem akarta kikapcsolni, tehát + -> task -> wait és itt 2 mp -et állítottam be neki.
Aztán a wifi connected X, Y routerre értelemszerűen egy exit task, csak svc data enable, root jog pipa és előtte ugyanúgy egy wait parancs.Wifit én nem szoktam kapcsolgatni, de lehet cell near alapján pl.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- A Motorolának is a Bose hangol
- HTPC (házimozi PC) topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Óra topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kés topik
- Fotók, videók mobillal
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Series/Elite V2 kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- PS5 / EDGE kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3050/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 70 féle ház!
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512 /// Számla + Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG Seasonic 750W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Rampage SHIVA Adata 600W
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Sony PlayStation 5 Slim digital / lemezes / Pro konzol 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest