Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomjack
tag
Bocsánat a link rossz, ez a jó.
https://www.yr.no/place/Hungary/Kom%C3%A1rom-Esztergom/Tatab%C3%A1nya/data.html
-
Tomjack
tag
Időjárást gyakran még itt nézem, mert órára pontosan mond időjárást. (gyakran sokkal pontosabb mint a magyarországi előrejelzések)
Itt a linken találhatóak az ingyenes lekérdezési módok.
Ezekkel lehet kezdeni valamit?
https://www.yr.no/sted/Indonesia/Sentral-Java/Rumah_Sangat_Sederhana_Babakanpermai/data.html
Köszönöm
-
Tomjack
tag
Köszönöm a válaszokat. Megkérdezem akkor bár én az időképet szoktam használni.
Abban tudtok segíteni, valakinek nincs egy autós profil ami NFC matricával indul?
Vagy esetleg segítség a megvalósításhoz, bár még nagyon kezdő vagyok. Most vettem meg egy-két hete a Taskert.
Köszönöm
-
Tomjack
tag
Halott a fórum?
-
Tomjack
tag
Sziasztok
Valakinek nincs egy megoszthatók időjárás profilja ami az időképpel kompatibilis, esetleg fel is olvassa?
Köszönöm
-
Tomjack
tag
Sziasztok,
Még nagyon láma vagyok a témában és kellene egy kis segítség.
Kisebb dolgokat megcsináltam Otthoni, Munkahelyi profil, ki be kapcsolgat dolgokat.
De szeretnék egy NFC matricával kezelt autós profilt, na ez már meghaladta a kezdő tudásomat.
Segítene ebben valaki?
Illetve még abban hogy Munkahelyi profilnál bekapcsolja a Wifit, mobilnet le, de van hogy a wifi bizonyos részeken nem elérhető. Ilyenkor hogy kell beállítani ha wifi elmegy kapcsoljon be a mobilnet, ha visszajött wifi akkor kapcsolódjon le a mobilnet.
Előre is köszönöm a segítséget.
-
Tomjack
tag
Automateit is jó program de sajnos sok telefonnál nem kezeli GPS...kapcsolgatást. Sajnos a secure setting beillesztésére sincs lehetőség. Pedig falépítésében, kezelhetőségében a legjobb lenne.
-
Tomjack
tag
Köszönöm a válasz, próbálom. Közben a Llama programot is tesztelgetem, ami jobb benne az a cella tárolás tanítás. Valamiért több tornyot talál mint a Tasker ez miért lehet?
-
Tomjack
tag
Én is gondoltam erre de bekapcsolt állapotba is csinálja. Valami beállitásnincs rá?
-
Tomjack
tag
Szasztok,
Tasker megvettem próbálgatom, de a cellainformáció alapján határozom meg a helyet.
Otthon van hogy egy helyben van a készülék még is elveszti a cella infót. Ha esetleg tud segíteni valakit.
Közben plus info találtam egy hasonló programot, tud Magyarul. Automatelt a neve, elsőre felhasználó barátnak tűnik.
De várnám a tasker kapcsán a javaslatot, segítséget.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus 400W
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest