- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Pajac: Mi volt a legrosszabb, amire mezítláb léptél?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tomjack
üzenetére
Llama-nak leállt a fejlesztése 2014 végén. Lollipop fix még volt 1-2 darab aztán ennyi. Jó app volt, nekem annak a logikája jött át a legjobban. Persze azóta látom mi volt benne kevésbé jó, mint egy tasker-ben mondjuk. Tetszett benne, hogy egyenlet szerűen tudtam felírni benne a kondíciókat és a feladatokat.
E-Robot-ot sokan dícsérik, egyszer lehet megpróbálom én is ha unatkozom. De ezekhez a progikhoz idő és próbálgatás kell, nameg doksi olvasás

De hogy On is legyek: Snackbar plugin taskerhez. Kellemes cucc.
-
válasz
Tomjack
üzenetére
Én újabban azt vettem észre a cellainfónál, hogy nálam most már az sem elég, ha fel van a képernyő villantva, hanem fel is kell oldani
Tuti valami android service változott a háttérben, mert korábban elég volt csak felvillantani a képernyőt (az sem volt egy ideális állapot, de most
).
nexus 5, full stock, root nélkül és persze doze kivételben van tasker
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11850H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W11
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Tuti valami android service változott a háttérben, mert korábban elég volt csak felvillantani a képernyőt (az sem volt egy ideális állapot, de most