Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Retroger
csendes tag
Elakadtam a Bejövő/kimenő hívásokról naptárbejegyzést készítő task-al.
A probléma forrása a Calendar Insert - In/For(Minutes) paraméter megadása, itt ugyanis a bejegyzés kezdő időpontját / az esemény időtartamát, jelen esetben a hívás kezdetét, és a hívás időtartamát kellene megadni. Előbbi a %CTIME válozóból adott, utóbbihoz viszont mókolni kell.
Találtam egy példát arra amit szeretnék, de ez is hibával és eredmény nélkül fut le. Variable substract: %second: failed, not numericEz az aktuális változat:
Profile: Callevents (4)
State: Call [ Type:Any Number:* ]
Enter: Anon (14)
A1: Variable Set [ Name:%CallStart To:%TIMES Do Maths: Off Append: Off ]Exit: Anon (15)
A1: Variable Set [ Name:%callduration To:0 Do Maths: Off Append: Off ]
A2: Variable Set [ Name:%hour To:0 Do Maths: Off Append: Off ]
A3: Variable Set [ Name:%min To:0 Do Maths: Off Append: Off ]
A4: Variable Set [ Name:%second To:%TIMES - %CallStart Do Maths: Off Append: Off ]
A5: Variable Set [ Name:%caleventtime To:%CallStart - %TIMES Do Maths: Off Append: Off ]
<Incoming call>
A6: If [ %CallStart = %CTIME ]
A7: Variable Set [ Name:%eventdescription To:%CNAME hivott Do Maths
ff Append
ff ]
A8: Variable Set [ Name:%eventtitle To:%CNUM Do Maths
ff Append
ff ]
<Outgoing call>
A9: Else
A10: Variable Set [ Name:%eventdescription To:%CONAME -t hivtam Do Maths
ff Append
ff ]
A11: Variable Set [ Name:%eventtitle To:%CONUM Do Maths: Off Append: Off ]
A12: End If
<Minute maker>
A13: If [ %second > 59 ]
A14: Variable Add [ Name:%callduration Value:1 Wrap Around:0 ]
A15: Variable Add [ Name:%min Value:1 Wrap Around:0 ]
A16: Variable Subtract [ Name:%second Value:60 ]
<Hours>
A17: If [ %min > 59 ]
A18: Variable Add [ Name:%hour Value:1 Wrap Around:0 ]
A19: Variable Subtract [ Name:%min Value:60 ]
A20: End If
A21: Goto [ Type:Action Label Number:1 Label:Minute maker ]
A22: End If
A23: Calendar Insert [ In / For (Minutes):%CallStart / %callduration Calendar:Google:Hívások Title:%eventtitle Description:%eventtitle
%eventdescription Location:%LOC Available: Off All Day: Off ]Annyit változtattam, egyszerűsítettem a dolgon, hogy a bejegyzés címe a telefonszám, a leírásban pedig csak a telefonszám és a hívó neve kell. (ehhez még van mit kivenni)
Az esemény időtartamával kapcsolatosan nem érdekel a pontosság, az is jó ha minden hívást 1 percesnek rögzít de egy 10 másodperces hívást is rögzíteni kellene.
Van valami ötlet?
-
Retroger
csendes tag
Üdv,
Nemrég találtam a Taskert és a topikot.
Még csak ismerkedem a lehetőségekkel, egyelőre a következőket valósítottam meg(, illetve van tervben).
Profilok:
Otthoni profil wifi alapján, hangerő, fényerő, stb... egy státuszsáv értesítéssel ami csak akkor látszik amikor a profil aktív és eltüntetni sem lehet.
Irodai profil ugyanúgy mint az otthoni csak más értékekkel.
Fülhallgató profil, hangerőbeállításokkal.
Ezek összehangolása, hisz meló és otthon között többnyire a fülhallgató aktív, de van amikor nem.Automatizálások:
A wifi, adatforgalom, stb... kapcsolgatásának nem sok értelmét látom
(Bejövő/kimenő hívásokról naptárbejegyzés készítése. Eddig a Call Calendar csinálta. Meló miatt hasznos)
(Nem fogadott hívásról szóló SMS alapján a fentihez hasonló naptárbejegyzés készítése, úgy hogy a visszahívásról figyelmeztessen. Hang alapú kérdés-válasz megoldással történő visszahívás.)Felolvasás
(Akksi feltöltve figyelmeztetés)
Hívó fél nevének vagy telefonszámának felolvasása Mariska közreműködésével. Nekem elég ha egyszer bemondja, robogón/bringán fülhallgatóban úgyis meghallom.
(Google Hangout üzenetek felolvasására, válaszdiktálásra lenne jó valamit kitalálni.)Hangparancsok:
A Google now-t lecseréltem AutoVoice Recognize-ra, így a headset rövid-hosszú megnyomására is figyel.
Hanghívás, manuálisan beállított hívónevekkel a leggyakoribb kontaktokhoz. Úgy nézem nem kivitelezhetetlen a kontaktnevekkel sem, de 1200 kontakt között már vannak hasonló hangzású nevek is, így nem tartom szerencsésnek.
(Az előző bejövő/kimenő/nem fogadott hívás újrahívása)
(Google My Tracks indítása MyTracks Tasker/Locale Plug-in segítségével gyakran már csak tekerés közben jut eszembe, és nem állok meg elindítani, de nem kell mindíg)
(Google Play Music hangvezérlés, konkrétan kedvenc playlist-ek indítása bringázás közben pörgősebb zenékre váltani.)Egyszerűbb mókolásokhoz elég lehet egy egyszerűbb app is, eddig Automate It-et használtam, de Mariskával nem tudott összebarákozni. A Taskerrel pedig ki lehet váltani jópár egyéb appot. Meg persze gyártani is lehet sajátot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ff Append