Hirdetés
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
wardemi
senior tag
Üdv, szeretnék kérni egy kis segítséget.
A "probléma" a következő. Adott egy egyetemi wifi, ami nyílt. Kapcsolódás után, be kell jelentkezni neptunkód, jelszó adott url-n keresztül. Én ezt szeretném automatizálni, hogy mikor adott AP-ra csatlakozik, elküldje a háttérben. Nekem elsőre egy olyan megoldás jutott az eszembe, hogy php-val egyszerűen az adott post-ot lemásolom, bele rakom a saját dolgaimat stb., viszont akkor futnia kéne gondolom vlmi környezetnek a telefon/tableten, ami ezt le is tudja kezelni. Emiatt nem nagyon terhelném az adott eszközt, esetleg van vlmi egyszerűbb, baráti megoldás?
-
wardemi
senior tag
Üdv!
Van lehetőség, hogy Taskerrel tudjam irányítani a Titanium Backup-ot[shortcut sikerült kreálnom még szűrőset is]? Shortcut-al próbálkoztam, de sajnos se az autoshort, se a secure s. nem látja a titanium cuccait.
-
wardemi
senior tag
Van valami mód kideríteni hogy mi generálja ezt a hibát?
-
wardemi
senior tag
válasz
Teasüti
üzenetére
Ez is egy megoldás, bár én anno mikor fix óráim voltak nem úgy mint most egyetemen nem nagyon calendároztam.
Mondjuk én egy nagyon puritán módszert vezettem be mert nekem suli alatt elég ha rezeg
autolocation-al beállítottam az egyetem körzetét +500m és rezegtet stb amit akarok rá. -
wardemi
senior tag
-
wardemi
senior tag
válasz
atillaahun
üzenetére
Értem hát szomorú vagyok :\ persze már mindenre van szinte app de még is jobban esik a szám ízének ha magam csinálom azt

-
wardemi
senior tag
hali kérdésem az lenne, hogy vettem asszonynak és nekem is egy fasza flip tokot mind a két eszköz (N4, gnex) rendelkezik proxy szenzorral. A célom hogy ha felcsapom a tokot ébressze fel a telefont (kapcsolja be a képernyőt vagy akár lépjen a home-ba is). A dologból 2 elég fontos dolog hibádzik, 1. hogy a tasker csak bekapcsolt képernyőnél nézi a szenzort (ezt ki lehet e játszani?), másik hogy hiába ébreszteném secure settingsel de nem nagyon akart viselkedni.
Köszi.
-
wardemi
senior tag
-
wardemi
senior tag
válasz
Teasüti
üzenetére
w3school elég jó hely de inkább valamire keresésre ajánlott. Van esetleg ez a 24 óra alatt JS stb írások onnan is lehet csipegetni persze nagyobb léptekkel kell olvasni mer sok benne a fölösleg. Ami kellhet for, while, swich, if-else, fügvények írása. Ha ezek megvannak kb a látásmódot kell elsajátítani, hogy mit hogyan érj el ezt tanulni nem nagyon lehet gyakorolni kell és vergődni. Taskeres JS-el nem volt még időm csak a sima weboldalival. Esetleg még az operandusok elsajátítása (+=,++ stb) fontos, de onnantól már csak logika. Az hogy most hogyan substringels valamit vagy hasonlók meg sok példa van. Ha van valami konkrét és tudok akkor segítek majd de tasker részével nem foglalkoztam ha a nyelv ugyan az nem lesz gond
.PS: tömbökkel való művelet még fontos lehet (bár egy task nem tudom mennyire igényli) egy dimenziós két dimenziós, azoknak a bejárása.
-
wardemi
senior tag
Olyan "problémám lenne", hogy van egy profil ami lenémít a melóhelyen ha az adott wifi csatlakozom. Egy másik profil eventre van kapcsolva hogy ha ez a némítós profil aktív és bejön egy hívá0 (eventnél ringing) s akkor a hangerő mennyen vissza. Ez működik is de nem lehet belőni neki exit taskot és nem állítja vissza a némítást.
Erre van valami megoldás?
-
wardemi
senior tag
válasz
sanchomuzax
üzenetére
Fasza vidi tasker ilyen célú felhasználására nem gondoltam volna
. -
wardemi
senior tag
válasz
Cartman023
üzenetére
Milyen JB azért az nem mind1
? Nálam a stock és a customok is tökéletesen mennek. -
wardemi
senior tag
Ismét bevezetnék nálad is egy változó figyelést pl REST ha 0 akkor még nem futott le ha 1 akkor már igen. Mikor lefut átállítod egyre pl és feltételnél még hozzáadod az elején a vizsgálatát. 0ra meg pl belövöd az éjszakai taskal úgy is valószínűleg alszol előbb vagy utóbb

-
wardemi
senior tag
válasz
jackbacsi87
üzenetére
Az a baj, hogy úgy állítottad be hogy ha adott app elindul lefusson viszont ha már nincs előtérben autómatikusan leáll a profil. Nem tudom, hogyan és mikont akarod használni de erre megoldás lehet egy wait beállítás ha csak kis időre szakítod meg pl. De ha változó az időtartalom akkor egy scenes-t allítanék be ami megkérdi, hogy a gps-t kikapcsolod (eltűnjön pár sec múlva) ha nem nyomsz rá akkor meg nem engeded ki az előző profilt mert a scenessel egy változót allítasz (0-1) és értékének igaznak kell lennie, hogy kilépjen.
//lehet kicsit kacifántos lett este van már rem azért érthető volt valamennyire

-
wardemi
senior tag
No nem nagyon követtem az eseményeket mert elvagyok havazva de 1-2 ötlet hátha jó lehet (bár nem biztos hogy kivitelezhető én csak mint programozó tanonc fejemből kipattant hogyan valósítanám meg). Először is maga az egésznek az elinudlása. Nem tudom hogy ilyenkor egy fix szélességű kódot kaptok vagy mit? vagy hogy néz ki az üzenet tartalmi része. Ilyen esetekben jól jöhet a reguláris kifejezések vizsgálata . Ha pl kapsz egy 6 szemjegyből áó sáztm sort ezzel meg lehetne nézni hogy van e az üziben ha igen akkor induljon el.
Másik megint a változós módszert tudom ajánlani a vége cuccra hátha az jobb lesz vagy nincs ciklusban és ha a task lefut akkor annak vége lesz hiába hívsz meg egy másikat valamire várnia kéne annak a profilra és addig meg waitelni vagy ami szükséges.UI lehet baromság az egész nem minden elemét ismerem a problémának de hátha add egy új szemléletet rá

-
wardemi
senior tag
válasz
jackbacsi87
üzenetére
Ez tény de elvileg idehaza csak hackelt wallettel lehetet vagyis én úgy tudom + ahogy mondtad nálunk még nincs meg a háttér ha már a technika adott is
. -
wardemi
senior tag
Fizetést kishazánkban az évben kezdték el tesztelgetni, majd kell elvileg app is hozzá. Egyenlőre még nincs ilyen lehetőség :\ én is várom nagyon pedig
.
Másik ha esetleg olyan romod van akkor NFC nél állítható, hogy kikapcsolt kijelzőnél is legyen aktív az NFC. Ez sajnos rom függő. -
wardemi
senior tag
Ja értem
. Hát az NFC mint QR alternatív létezik
annyi kb hasnzálatbnaa különbség, hogy csak a telefonnal meg kell "érinteni" míg másiknál fényképezni kell
. Sajnos amit te szeretnél nem megvalósítható így szerintem, max ha folyamatosan ellenőrizteted, hogy ott vagyok de akkor meg mindig újra indulna a profil vagy másik profillal kell nézni. De ez sem megy szerintem mert ha én rárakom az nfc-re egyszer leolvassa és annyi nem kezdi el még1x stb. Esetleg nálad még az lehet megoldás ha pl gps miatt akarod használni gondolom töltőre is rakod (ha nem bukó), hogy ha aktív a profil és nem tölt akkor áljon le a dolog. -
wardemi
senior tag
Miért nem úgy csinálod, hogy pl rárakoda matricát pl a mászerfalra nem a tokra és mikor lehúzod elindul a profil mikor még1x akkor kikapcsol. NFC luncherrel lehet beálítani, hogy az adott task induljon le érintéskor. Én így használom
.Hát igen még 1x oda kell érinteni majd de sztem nagyon nem nagy terhelés
. -
wardemi
senior tag
Hát igen, így már értem sajnos szerintem vannak korlátai ebből a szempontból. Ötleteket meg várok esetleg NFC-vel kapcsolatban (bár csak 2 matricám van) majd remélhetőleg lassan lesz már időm foglalkozni ezzel is. Per pill egy olyat csinálgatok, hogy mikor laptopon vagyok fölösleges hogy mennyen az IMO chat mert úgy is a laptopot használom és ott a nfcnél lehúzom ő kilövi az imo-tt megkérdi hogy akarok e wifit és annyi ha megint akkor vissza lövi az imo-tt meg a mobilnetet és megkérdi hogy kikapcsolja e a wifit vagy sem. majd még hozzá csapok wifi figyelőt hogy ha nincs jel akkor kinyomja és 10 percenként próbálkozzon stb.
. -
wardemi
senior tag
Értem hát igen az NFC sokban megkönnyíti a dolgot ha arra vagy kíváncsi hogy pont ott legyen és csak akkor. Ha jól értelmezem azt szeretnéd, hogy minnél pontosabban lokalizáljon téged a kütyü. Az nem élet képes ötlet, hogy minden helyre csinálsz egy profilt ott összegyűjtöd szépen a cellákat és azon felül keresel még egy jelet. Én arra gondolok, hogy ha van pl otthon wifi akkor mikor az otthon profil aktiválódik megnézi hogy van e a wifi és fel tud lépni ha nem akkor nem vagy otthon. Wifi helyet lehetne valami bloutuszos kütyü is más nem vagy nem tudom
vagy akár egy gps-t ráküldeni és megnézni hogy biztos hogy ott vagy e már bár annak is elég nagy a szórása. -
wardemi
senior tag
válasz
davtsik
üzenetére
Örülök, hogy segített ez.
.
Igen most, hogy belegondolok ez a probléma mindig elő fog jönni mert onnantól fog élni, hogy megnyílt az a mappa neked. A legelső parancs az hogy egyből kérje a jelszót? Ha igen akkor vagy keresni kell egy teljesen másmilyen eventet pl a select lenne jó de olyan nincs sajna. Másik ötletem ami csúnya de hát ez van, hogy a könyvtárat át kell kicsit módosítgatni. Tehát pl nálam minden kép egy DCIM-en belül ülnek camera stb és ha én a camera képeket akarom "kódolni" akkor a DCIM-re kellene lefuttatni az egészet ennek hátránya mint látod , hogy vagy újra mappázgatsz kicsit vagy olyanokért is kódot kér amiért amúgy nem kéne. Hirtelen más ötletem nincs rá. -
wardemi
senior tag
válasz
davtsik
üzenetére
Elvben lehetséges, de lehet bonyolultabb mint ha leszedsz egy megfelelő app-ot. Bár lehet csak én bonyolítottam túl a dolgot fejben. Én úgy állnék neki, hogy a profilnál az event->file open-el aktiválódik (itt megkeresed az adott mappát és kiválasztasz benne egy file-t, majd vissza törlöd a file nevét hogy csak a mappa legyen elvileg megy így is) ezután csinálnék a scene-t amiben text edittel bekérem a "jelszót" majd amit kapott összehasonlítja a "jelszóval". Biztonság kérdése necces mert drótozni kell a jelszót pl egy változóban amit ki lehet olvasni ha valaki nagyon akarja csak megnézi a változókat. Bár mint ha tudna a task titkosítani is de ebbe még nem folytam bele. Ha lesz időm én is összedobok valami hasonlót mert jól jöhet csak most szakdogázás van
. -
wardemi
senior tag
válasz
Teasüti
üzenetére
Sajna már nem tudok szerkeszteni. Én végig néztem szerintem mindent SS-ben de sehol sem találok olyat ahol kitudom választani, hogy most 3g vagy 2g. LTE külön van az jól is jön. Azért kéne mert nálam a teló mindig neten van és van hogy pl sokat nem használom akkor fölösleges hogy a 3g szívja az aksit. Valaki mondja már meg, hogy pontosan nála ez hol található meg
. -
wardemi
senior tag
Értem így már okés nekem is. Első nekifutásra most az jut eszembe, hogy ha a home profil aktiválódik akkor legfelülre be kéne lőni egy olyan parancsot az SS-ben a password/pin-él hogy kérjen kódot. Ekkor elvileg alapból a telefon rárakja a kódját és mikor feloldod mindig kérni fogja. Ha csinálsz egy olyan profilt event->display->displayunlocked ott meg kéne vizsgálni, hogy a home profil aktív e, ha aktív akkor az SS->password/pin disabled ( tehát nem kér többet kódot). Szerintem ennek mennie kell ha csak a home-ot nem vizsgálod újra és indítod újra valamiért.
bogil99
Hát én így nem tudtam rájönni, hogy pontosan mi bugolhat, esetleg mindenhol ahol változó értéket módosítasz, állítasz és vizsgálsz előtte flasheld ki azokat hátha látni fogod, hogy mi nem kapta meg azt az értéket amit elvárnak.Teasüti
Teasüti már válaszolt nálam gyorsabban lehet az jobb
. A Dim-et megnézem. Az SS szerencsére már megy írtam a fejlesztőnek annyi volt a gebasz, hogy nem aktiváltam még a friss romon a expanded desktop-ot előtte amint benyomtam ő is érzékelte, hogy van már (amúgy statusbar, meg a navi bár eltűnik és full képernyőn jön be a dolog). Remélem fognak működni a cuccok JB alatt is. SS-ben még nem láttam olyat hogy 2g vagy 3gre állítgassak de megnézem még 1x. -
wardemi
senior tag
Hali őszintén nem tudom pontosan mit szeretnél nekem nem eset le így csak annyi hogy ha hazaérsz beakarsz írni egy kódot vagy a kód írásra legyen csak aktív valami erre olyat találtam így hirtelen, hogy új profilnál -> state -> ss -> secret code ott a billentyűzetbe be kell írni amit megadsz *#*#valami#*#* és akkor lefut a taskjai. Hátha segít ez. Amit te írsz még egyenlőre nem találtam meg.
Kérdésem:
Egy taskon belül direktbe megtudok hívni egy másik profilt vagy taskot? Vagy csak változók állításával amit a kívánt taskom figyel?A másik teasütihez szól régebben volt említve, hogy te egy trükkel SS segítségével feltudtad ébreszteni a telót ( képernyő be stb) én hiába próbáltam bármivel nem sikerült (dorid 4.2.2) a "trükköt" esetleg megosztanád hátha az menni fog :\.
-
wardemi
senior tag
Helló!
Szerintem
Bár én is új vagyok (ha tévedek úgy is kijavítanak) de szerintem amit te keresel az az exit task lesz. Ezt a profilnál tudod hozzá addolni ha hosszan rányomsz. Itt ugyan úgy mint minden taskban megadod ami neked kell pl.: wifi Off stb.MÁS
Én is új vagyok még tanulom az egészet egyenlőre olyan kérdésem van, hogy SS-t használok viszont nekem a kitejesztet asztal funkció pont nem érhető el (a rom támogatja pedig) és minden más igen, ezt mással meg lehetne kerülni mert akarok egy olyan profilt állítani, hogy ha a chrome lefut akkor rakja ki nagyba illetve játékoknál megint ugyan ez. A másik hogy a 2g/3g váltó csak a net-en belül lehet aktiválni mert ott pirossal jelez hogy nem használhatom SS-ben nem találtam csak a mobiladatok ki/be kapcsolását ami nekem nem jó, erre más alternatíva létezik e? Őszintén szólva nem nagyon szeretném a tasker miatt CM-re váltani most egy elég "fasza" Vanir romot nyúzok (AOKP) és rootolva vagyok.Hogy ne csak kérdezzek:
Régebben volt téma, hogy az autóban mikor felrakja az illető (azt hiszem S3-at) tölteni a telefon a kocsiban hogyan lehessen megoldani, hogy a navi profil induljon az alap helyett. Ha még aktuális vagy a jövőre való tekintettel másnak, NFC használatával mégjobban kibővül a telefon felhasználhatósága. Mikor "programonzni" kell az NFC-t meglehet adni hogy a tasker egy taskját indítse el pl. így innentől fogva az NFC matricákat mint indítió eseményt lehet használni. Innentől megint csak fantáziálgatni kell, hogy az az NFC-t mire is használjuk fel nem csak profilok váltogatására stb..
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 128-256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.
. A Dim-et megnézem. Az SS szerencsére már megy írtam a fejlesztőnek annyi volt a gebasz, hogy nem aktiváltam még a friss romon a expanded desktop-ot előtte amint benyomtam ő is érzékelte, hogy van már (amúgy statusbar, meg a navi bár eltűnik és full képernyőn jön be a dolog). Remélem fognak működni a cuccok JB alatt is. SS-ben még nem láttam olyat hogy 2g vagy 3gre állítgassak de megnézem még 1x.