- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
Új hozzászólás Aktív témák
-
mm89
őstag

Közben kiderült, hogy nem is működik. A messenger appról van szó egyébként,a lényeg az lenne hogy ha netezek akkor ne adjon hangot új üzenet étkezésekor, mert úgyis látom, viszont ha ki van kapcsolva a kijelző akkor meg igen. Sajnos a messenger app szarik rá hogy le van véve az értesítések hangereje, akkor is ad hangot
Na mindegy..
Másra egyelőre nem használom, úgyhogy lehet kukázom is az appot
Szerk.
Nem igaz, mert egy fontos feladatot azért találtam neki:
Bőr tokban hordom a telót, amikor hívás érkezik akkor elég lassan tolja fel a fényerőt, így napsütésben nehezen látható, ill várnom kell 2-3 másodpercet mire megtudom, hogy ki keres. Na ennek csináltam olyat, hogy ha csörög a teló és reggel 7 és este 7 között van akkor auto fényerő off és fényerő max. Amikor phone idle, akkor meg auto fényerő. Remélem jó is lesz
-
mm89
őstag
Sziasztok! Próbálgatom ezt a taskert, még nagyon kezdő vagyok, de már nagyjából kezdem érteni a logikáját.
A kérdésem az lenne, hogy meg lehet e oldani azt, hogy csak egy bizonyos app értesítéseit némítsa el, persze megadott feltételek teljesülésekor. Jelenleg csak az megy, hogy globálisan az értesítési hangokat veszi le, de én csak egy bizonyos appot szeretnék némítani.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Viccrovat
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Gaming notebook topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Tőzsde és gazdaság
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- OpenMediaVault
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- iking.hu Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB / 512GB használt, szép állapot 82% akku 353 ciklus
- Dell Latitude 7320 2-in1 i5-1145G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M920s SFF / ThinkStation P330 SFF/számla, garancia
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest