- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
mandras81
üzenetére
Uhm a location net-hez szerintem állandó kapcsolat kell, máskülönben bajos lenne lekérdezni egy-egy frissítésnél a helyet. De a szó szoros értelmében nem, nincs folyamatos átvitel. Csak addig megy netre, amíg meglesz a pozíció. Én úgy vettem észre, hogy cella infó se pontatlanabb a mobilnetes bemérésnél, és az nem kerül se plusz energiába, se adatforgalomba.
Legalábbis nálam a %LOCN változó lekérdezésekor (ugyanaz a funkció elvileg) ilyen 6 km-es szórással adta meg a koordinátám, ha jól rémlik. Sőt, meg merem kockáztatni, h cella infóval talán még pontosabb is. De ezt csak erre az egy tapasztalatomra alapozom, talán jön majd vki, aki rámcáfol, h a netes lokalizáció tud ennél jobbat is.
Szóval ha nem koordinátákra vagy kíváncsi, hanem csak az érdekel, hazaértél-e, arra jobb a cella infó szvsz.Igen, kettő profil. Vagy ugyanarra a feladatra csinálsz kettőt, különböző helyszín feltételekkel.
Vagy csinálsz egyet a helyre, ami mondjuk létrehoz egy %HOME változót, majd egy másikat, ami a böngészőre gerjed és Task-ban a változó értéke szerint végzel feladatokat. Utóbbi praktikusabb út.ERPY
És a helyes megfejtőnek jár egy virtuális vállveregetés!

Sose jöttem volna rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Vicces képek
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Marantz PM6010k prémium erősítő
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B250M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szóval ha nem koordinátákra vagy kíváncsi, hanem csak az érdekel, hazaértél-e, arra jobb a cella infó szvsz.