Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
mandras81
üzenetére
Uhm a location net-hez szerintem állandó kapcsolat kell, máskülönben bajos lenne lekérdezni egy-egy frissítésnél a helyet. De a szó szoros értelmében nem, nincs folyamatos átvitel. Csak addig megy netre, amíg meglesz a pozíció. Én úgy vettem észre, hogy cella infó se pontatlanabb a mobilnetes bemérésnél, és az nem kerül se plusz energiába, se adatforgalomba.
Legalábbis nálam a %LOCN változó lekérdezésekor (ugyanaz a funkció elvileg) ilyen 6 km-es szórással adta meg a koordinátám, ha jól rémlik. Sőt, meg merem kockáztatni, h cella infóval talán még pontosabb is. De ezt csak erre az egy tapasztalatomra alapozom, talán jön majd vki, aki rámcáfol, h a netes lokalizáció tud ennél jobbat is.
Szóval ha nem koordinátákra vagy kíváncsi, hanem csak az érdekel, hazaértél-e, arra jobb a cella infó szvsz.Igen, kettő profil. Vagy ugyanarra a feladatra csinálsz kettőt, különböző helyszín feltételekkel.
Vagy csinálsz egyet a helyre, ami mondjuk létrehoz egy %HOME változót, majd egy másikat, ami a böngészőre gerjed és Task-ban a változó értéke szerint végzel feladatokat. Utóbbi praktikusabb út.ERPY
És a helyes megfejtőnek jár egy virtuális vállveregetés!

Sose jöttem volna rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- Dell Inspiron 3511 /i7-1165G7/MX350/16GB/512GB M.2/WIN11/Újszerű akku/Játékra is! Számlával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P17 Gen1 - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Szóval ha nem koordinátákra vagy kíváncsi, hanem csak az érdekel, hazaértél-e, arra jobb a cella infó szvsz.