Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
wayne1
senior tag
Alakul, de most meg valamiért Mariska rögtön azután elszáll, hogy megtörténik a hívás, és csak úgy kel életre ha az Svox-ba be-ki lépek 1x

Még egy kérdés. Este jó lenne ha pl. megráznám a telót és bemondaná az időt. Ezt meg tudtam csinálni, de csak akkor működik ha aktív a kijelző. Ha inaktív akkor meg sem mukkan. Lehet én vagyok a buta, de nem találtam sehol, hogy hogy tudnám ezt kiküszöbölni.
-
atillaahun
veterán
Én azért nem akarok nagyon belemászni ebbe, ígyis több mint 20 MB RAM-ot zabál a progi, pedig még csak 4 viszonylag egyszerű profilom van.
(#76) Teasüti
Hááth, egyelőre szerintem ez még igen szűk réteget érint sajnos.
Én régebben olyan app-ot kerestem, ami intelligens hűtőkhöz készült, és a tartalmának változása szerint írja a todo list szerű bevásárló listát. Természetesen nem volt. Meg gondolom egy darabig még nem is lesz. Kár hogy nem informatikusnak tanultam, pedig az ilyen dolgokból most biztos mocskosul meggazdagodnék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA® driverek topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- PlayStation 5
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- További aktív témák...
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! TÜZES EZÜST MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S10 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest