Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
válasz
gery2123
üzenetére
Nem kell létrehozni változót, amikor először használod, akkor megcsinálja. Ha a Variable Set-re gondolsz, akkor az csak értéket ad neki amúgy.
(#3658) DeathAdder: A második kép alapján van egy kis probléma. A változóknál számít a kis- és a nagybetű is, erre figyelj oda. Ami még fontos, az az, hogy a csupa nagybetűs a Tasker saját változója (pl. a %WIFI is), a csupa kisbetűs lokális (csak a Task-on belül érvényes, pl. %wifi), az pedig, amelyik nagybetűvel kezdődik, az globális (bárhonnan elérheted a későbbiekben, pl. %Wifi) változó.
-
válasz
gery2123
üzenetére
Egy variable van, és az amit linkeltem is, lehet akkor félreértettük egymást

Nem látom át az egészet az a baj, nem tudom mi ez a variable, ezért nem is nagyon értem mit kell vele csinálnom
De hogy tiszta legyen, így nézne ki a teljes profilom (már ami a neteket kapcsolgatja):
Cell near (otthoni hely beállítva) -> Wifi ON és Data OFF
Not wifi connected -> Data ON és Wifi OFF (tehát bárhonnan eljövök ahol wifin voltam, akkor bekapcsolja a mobilnetet, és ez jó, mert sokszor elfelejtettem)Ez így nagyon szépen stabilan működik is, csak az a bökkenő, hogy otthon két wifire csatlakozik a helyezkedésemtől függően, és kapcsolgatás alatt érvénybe lép a "Not wifi connected" profil, vagyis hogy lekapcsolja a wifit és be a mobilnetet.
A wifi még annyira nem is zavarna, hogy állandóan be van kapcsolva, de a mobilnet az igen, mert gyakran a hifi mellett van és olyankor a hangszórón az az idegesítő térerő hang mindig átjön, meg egyébként sem szeretném ha állandóan az be lenne kapcsolva

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Philips LCD és LED TV-k
- Drón topik
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Akvarisztika
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- GIGA AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest