Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Meggyi001: Mágneses vízálló GPS nyomkövető - 1 hetes felhasználói vélemény
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
válasz
gery2123
üzenetére
Nem kell létrehozni változót, amikor először használod, akkor megcsinálja. Ha a Variable Set-re gondolsz, akkor az csak értéket ad neki amúgy.
(#3658) DeathAdder: A második kép alapján van egy kis probléma. A változóknál számít a kis- és a nagybetű is, erre figyelj oda. Ami még fontos, az az, hogy a csupa nagybetűs a Tasker saját változója (pl. a %WIFI is), a csupa kisbetűs lokális (csak a Task-on belül érvényes, pl. %wifi), az pedig, amelyik nagybetűvel kezdődik, az globális (bárhonnan elérheted a későbbiekben, pl. %Wifi) változó.
-
válasz
gery2123
üzenetére
Egy variable van, és az amit linkeltem is, lehet akkor félreértettük egymást

Nem látom át az egészet az a baj, nem tudom mi ez a variable, ezért nem is nagyon értem mit kell vele csinálnom
De hogy tiszta legyen, így nézne ki a teljes profilom (már ami a neteket kapcsolgatja):
Cell near (otthoni hely beállítva) -> Wifi ON és Data OFF
Not wifi connected -> Data ON és Wifi OFF (tehát bárhonnan eljövök ahol wifin voltam, akkor bekapcsolja a mobilnetet, és ez jó, mert sokszor elfelejtettem)Ez így nagyon szépen stabilan működik is, csak az a bökkenő, hogy otthon két wifire csatlakozik a helyezkedésemtől függően, és kapcsolgatás alatt érvénybe lép a "Not wifi connected" profil, vagyis hogy lekapcsolja a wifit és be a mobilnetet.
A wifi még annyira nem is zavarna, hogy állandóan be van kapcsolva, de a mobilnet az igen, mert gyakran a hifi mellett van és olyankor a hangszórón az az idegesítő térerő hang mindig átjön, meg egyébként sem szeretném ha állandóan az be lenne kapcsolva

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Netflix
- Battlefield 6
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Apple Watch
- E-roller topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- HP EliteBook 735 G6,FHD,13.3",AMD Ryzen 5 3500U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akks
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest