Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- droidic: Safe Mode az agyban
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Teasüti
üzenetére
Ez érdekelne bővebben, esetleg vmi dokumentáció, akár privátban. Köszönöm! De a málna, mint írtam, a legvégső lehetőség. Jelenleg van itthon 3db RK3066 -os és egy 3188 -as miniPC. Ha lehet, akkor inkább ezeket szeretném lakásautomatizálás céljából működésre bírni. Ezeken használtam már webszervert. De hogyan, miképpen lehetne az usb 2.0 porton keresztül tasker profillal vezérelni? Gondolom, ehhez kéne egy külső hardver usb -n csatlakoztatva, aminek van egy Tasker kompatibilis, Androidos vezérlőprogramja. De hol lehet ilyet találni? Az Arduinonak van vmi Androidos project -je, de ahhoz is alapból kell egy Arduino. Nekem viszont adott a kütyü, csak egy Taskerrel vezérelhető, usb -s modul kéne, mondjuk 2-8 relékimenettel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest