Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- gerner1
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Őskoczka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sil3ntbeatz
tag
válasz
Teasüti
üzenetére
Na pont ettől féltem, hogy nem értem amit írni fog valaki aki ért hozzá xD Az AutoVoice meg van, van is készítve profil vele csak épp ilyen ''összegfüggő'' profil nincs és valamiért nem is megy.
Csináltam három profilt, az egyik maga az amikor értesít, hogy merülök ami csak egy battery levelből ami 30%-nál értesít és egy say taskból áll ami eddig jó is.Utába állítottam egyet 20%-ra és innentől van a gond, ugyanazt állítottam be ami a fenti profilban van csak a saybe megkérdezi, hogy aktiválom-e az energiatakarékos módot és még hozzá tettem AutoVoice taszkot amibe amibe van a válasz, hogy ''aktiváld azt a ..art''.
És van maga a saver profil ami nem aktiválódik.. sőt, a második profil sem aktiválódik! Lehet valamit kezdeni vele?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Melyik tápegységet vegyem?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A Logitech egere összement a mosásban, és ez lett belőle
- Mikrotik routerek
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Ryzen 7 7700X +hűtött VRM-es B650M lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Gainward GeForce RTX 4070 Phoenix GS
- MSI Katana 2 év garival, bomba áron!
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB 99% Akku! Újszerű,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- Samsung Galax S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3210M/i5-3230M I 4GB I 320GB I 15,6" I HDMI I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest